Zonguldak Kömürspor taraftarlarının söylediği kendileri için acı bizim için gurur verici bir söz

TOSYA'' TAŞ GİBİ TAKIM



STAD: Karaelmas Kemal Köksal

HAKEMLER: Harun Toplar(**), Sezgin Uyar(**), Ünal Kurt(**)

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Seyhun(*), Burak(**), Ferhat*(dk. 64 Fatih Deniz*), Hurşit(**), Barış(**), Mahir(*), Mehmet Çiloğlan*(dk. 46 Kaan**), Samet(***), Fatih Tutar*(dk. 46 Uğur Arda*), Güven(**), Murat(*)

TOSYA BELEDİYESPOR: Bayram(****), Fatih Köse(***), İsmail**(dk. 75 Yavuz*), Bülent(****), Selami(***), Hakkı Verdi(***), Salih(***), Mustafa(***), Murat(***), Harun***(dk. 64 Teyfik*), Uğur Kapan**(dk. 74 Mehmet*)

GOL: dk. 76 Mustafa (TOSYA BELEDİYESPOR)



Bölgesel Amatör Lig’de ligin ikinci haftasında Tosya Belediyespor deplasmanda  Zonguldak Kömürspor, konuk oldu


 Ligin ilk haftasında kendi sahasında Kozlu Belediyespor ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz Zonduldak deplasmanında oynadığı akıllı furbol ile 1-0 galip gelmeyi başardı.

 Zonguldak ‘ateşli bir taraftar karşısında cesur futboluyla taraflı tarafsız seyircilerin beğenisini kazanan Tosya Belediyespor maçı izleyen bir gurup Zonguldaklı taraftar tarafından alkışlanarak aralarında yaptıkları maç analizinde Tosya Belediyespor’un taş gibi bir takım olduğunu özellikle kalecilerinin süper olduğunu vurguladılar.

Tosya Belediyespor ligin ikinci maçında ilk galibiyetini alır iken puan sıralamasında 4.sıraya yükseldi.. 

MAÇIN  ÖNEMLİ DAKİKALARI

Karşılaşmaya TOSYA Belediyesporun başlama vuruşu ile başlandı.temsilcimizin ilk atağında Zonguldak Kömürspor kalecisi kısa süreli sakatlandı.

Maçın ilk dakikasından itibaren taraftar desteğini yanına alan Zonguldak Kömürspor ilk 15 dakika temsilcimiz üzerinde sağlı sollu ataklarla baskı kurdu..Bu dakikalarda özellikle kalecimiz Bayram yaptığı kurtarışlarla rakip takım ataklarını ve hızını kesti.

Maçın 15.dakikasında kaptan Bülent’in ceza sahası dışında rakip takım oyuncusu Fatih Tutar’ın düşürdü ve  kazanılan serbest vuruşta topur başına geçen Memmet Çiloğlan’ın sert şutu direkten döndü

Tosya Belediyespor defans güvenliğini bırakmadan oynağı akıllı futbol ile ilk yarıyı 0-0 golsüz berabere bitirdi

 Maçın ikinci yarısına 2 oyuncu değişikleriyle başlayan ev sahibi Zonguldak Kömürspor yaptığı değişikliklerle kanatlardan daha fazla atak yaparak kalemize daha fazla gelmeye başladılar Özellikle maçın ikinci yarısında 7 numaralı Mehmet Çiloğlan’ın yerine giren Kaan Demircan  oynadığı güzel futbol ile Zonguldak Kömürspor’u ve taraftarları canlandırdı

 Zonguldak Kömürspor taraftarlarının yoğun tezahüratı altında oynanan maçta  temsilcimiz kontrataklarla gol aradı.

Maçın 61’dakikasında  Murat Yılmaz’ın sol kanattan yaptığı sert ortaya kafa vuran  Güven Güner’in ’in kafa vuruşunu kalecimiz Bayram güzel bir kurtarışla kornere gönderdi

Zonguldak Kömürspor’un  ataklarının sıklaştığı  ve taraftarların tezahüratlarının yoğunlaştığı  anlarda maçın 76.dakikasında ani kontratakta topu önünde bulan 78 numaralı oyuncumuz Mustafa Usta  rakip takımın ceza sahasına girmeden kalecininde ileri çıktığını görerek yaptığı akıllı vuruşla kalecini üstünden meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu (GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL )


 Karşılaşmanın kalan bölümünde  kalemizde yoğun baskı kuran  Zonguldak Kömürspor  sağlı sollu ataklarla gol aradı.5 dakika uzatmaya giden maçta temsilcimiz Tosya Belediye spor  maçı 1-0 kazanarak altın değerinde 3 puan kazandı.



 MAÇIN ANALİZİ

Tosya Belediyespor yaşadığı sıkıntı ve imkansızlıklara rağmen oynadığı akıllı ve Cesur Yürekli futbolu ile Galibiyeti hak etti.Özellikle Kalecimiz Bayram kritik dakikalarda yaptığı kurtarışlarla takımı ayakta tuttu ve güven verdi.Kaptanımız Bülent  tecrübesi ile 90 dakika rakip takım ataklarında defansımızı organize ederek Zonguldak Kömürspor’un tehlikeli oyuncularına göz açtırmadılar.Nezir Hocamız maçın kritik dakikalarında yaptığı taktiksel değişikliklerle ve oyuna müdahalesi ile rakip takım hocasına ders verdi.

Maçın bitiş düdüğü ile koşarak soyunma odasına giden takımızın buradaki kutlamaları görülmeye değer idi.Haklı bir galibiyet alan Tosya Belediyespor Bu hafta Tosya’da  oynayacağı Sincan Belediyespor  maçında  taraftar desteğini yanına alarak evinde oynayacağı ikinci maçta galibiyet almak istiyor.

 





Editör: TE Bilisim