Tosya Belediyespor ile Zonguldak Kömürspor arasında oynanan maçta ilkyarı 0-0 sonuçlandı.
İkinci yarıda üstün futbol sergileyen Tosya Belediyespor son dakikada uzatmalarda gelen gole engel olmadı ve maçı 1-0 yenik kapatı.Golü Zonguldak Kömürspor oyuncusu Fatih Tutar attı

Bu ligde Tosya Belediyespor evinde 3 maçtır kazanamıyor, toplamda 5 maçtır kazanamıyor.
   Zonguldak Kömürspor toplamda 4 maçtır kaybetmiyor.


Tosya Belediye Spor ve Zonguldak Kömür spor arasında oynanan maçın geneli için Kömür Sporun zaman zaman baskı kurduğu dakikalar dışında denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen maçın uzatma dakikalarında gelen golle Kömür Sporun galibiyeti ile sonuçlandı.

Kömür spor maça seyirci avantajı ile başladı. Tosya Belediye Sporun adeta deplasmanda oynuyormuşçasına bir elin parmakları ile sayılabilecek taraftarına karşılık, tribünlerin azımsanmayacak bir bölümünü dolduran rakip takım taraftarları oyunun başından sonuna kadar aynı tempoda davulları zurnaları ile takımlarına destek verdiler.

Orta hakemin oyunun skorunu etki yapacak çok büyük bir yanlışının olmamasına rağmen zaman zaman her iki takımında aleyhine düdükler çaldı. Bu düdükler oyunun gerilmesini sağlarken hakemde oyunun uzunca bir bölümünde kartını kullanmamayı tercih etti. İkinci yarıda iyice gerilen sinirler hakemin yoğun kart göstermesine zemin hazırladı. Hakem KİLOLARI nedeniyle zaman zaman oyuna uzak kalması dışında iyiydi.

Tosya Belediye Spor şeytanın bacağını kırmak üzere çıktığı bu müsabakada da aradığını bulamadı. Zaman zaman gol pozisyonlarına girmesine rağmen, orta saha ve forvet arasındaki uyumsuzluk ve forvetlerin bireysel hataları nedeniyle bir türlü beklenen gol gelmedi. Aynı şekilde rakibin rakibin yakaladığı gol pozisyonları da ya Bülent ya da kaleci bayramın olağanüstü oyunları sayesinde neticeye ulaşamadı. Tabiri caizse maçın starı kaleci bayram ve Bülent oldu.








Editör: TE Bilisim