U11 Liginin 13. Haftasında 19 Haziran Çarşamba günü saat 15.30'da İlçe şehir stadyumunda Kastamonu Maviyıldız GSK ve İzlicilik takımıyla Tosya Belediye Spor U11 takımı karşı karşıya geldi.

Antrenörler :
Kastamonu Maviyıldız GSK ve İzlicilik takımının antrenörü Aydın Çağlar
Tosya Belediye Spor takımı antrenörü Serkan Ertaş


Minik sporcuları stadyumda Aileleride yalnız bırakmadı. Tribünden izleyerek miniklere destek verdiler.


Maçın başlama düdüğüyle birlikte mücadele başladı. Maçın ilk çeyreğinde her iki takımda orta alanı ve kanatları kullanarak gol pozisyonu aradılar.

İlk yarının 2. çeyreğinde gelişen atağı iyi değerlendiren Tosya Belediye Spor maçın ilk golünü attı ve ilk yarıda başka gol olmayınca Tosya Belediye spor soyunma odasına 1-0 önde gitti.

2. Yarıya daha hırslı ve istekli çıkan temsilcimiz Tosya Belediye spor, 2. yarının ilk çeyreğinde birçok gol pozisyonu yakaladı fakat değerlendiremedi. 

Tosya Belediye spor'un orta saha ve kanat oyuncuları tribünden izleyen veliler tarafından alkışlanarak desteklenmeye devam etti.

Maçın bitimine 10 dakika kala Maviyıldız Gsk takımının ceza alanı dışında kaptırdığı topu iyi kullanan Minik futbolcular yaptıkları 2 ara pasla ,kaleciyle başbaşa kalan minikler şık bir vuruşla durumu 2-0 yaptı.

Kalan 10 dakikalık bölümde ise her iki takımda yedek oyuncuları sahaya sürdüler.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka Tosya Belediye Spor'un 2-0 lık galibiyeti ile sona erdi.

Maç bitiminden sonra gazeteciler ile sohbet eden spor severler, Tosya Belediye Spor'un U11 takımında Serkan hocamızın büyük bir özveri ile yetiştirdiği çok yetenekli ve futbol zekası üst düzeyde olan birçok minik futbolcular var, maçta gördünüz yaptıkları paslaşmalar çektikleri şutlar gerçekten yetenekli futbolcuların işi bunlar, bu minikler mutlaka desteklenmeli, ellerinden tutulmalı, Tosya'da futbol artık bir tutku haline geldi" diyerek basın mensuplarına görüşlerini ifade ettiler.

Tosyahaberleri.com olarak Tosya Belediye Spor'un U11 Takımına U11 liginde başarılar idiliyoruz.






Editör: TE Bilisim