Kaymakam Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç ve Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı İhsan Yılmaz’ın katıldığı iftar yemeğinde önümüzdeki sezon hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Transfer ve takımın finanse edilmesi gibi konuların da görüşüldü yemekte, üyelik sisteminin tabana yayılması gerektiği dile getirildi.

Düzenlenen iftar yemeği ve istişare toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Kazım Şahin şunları söyledi ‘’ Bu yıl gruplarda en büyük rakibimiz olan Kastamonu Sporun bilinen duygularını bir yana bırakarak her şeye rağmen Tosya Belediyespor’u bu yıl 3.lige çıkarmak için mücadele edeceğiz.

Bunu başarmak içinde Belediyenin katkısı yanında esnafların, işadamlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Sizlerin desteği yanında kulüp mütevazı miktarlarla üyelik sisteminin geliştirilerek maddi gücümüzü arttırmayı planlıyoruz. Bu sezon her şeyden çok taraftar desteğine ve birlik beraberliğe de ihtiyacımız var.

Ayrıca yapılan çalışmalar sonunda Tosya’mıza yeni bir gençlik merkezi ve Spor kompleksi’nin yapılacağını artık sporcu arkadaşlarımız bu yerlerde rahatça çalışıp antrenman yapacaklarını söyledi.






Editör: TE Bilisim