Pazar günü Ankara deplasmanında Ankara takımlarından Etimesgut Bld. Spor ile mücadele eden temsilcimiz mücadele ettiği bal ligindeki en farklı mağlubiyetini 5-0 gibi bir skorla aldı.



Takım Tanınmaz Halde


Son 7 maçtır içeride ve dışarıda 3 puana hasret kalan temsilcimiz Tosya Belediye Spor, dün oynadığı karşılaşmada adeta yoklar'ı oynadı. Mücadele etmeyen, isteksiz ve hırssız bir görüntü veren takımı teknik heyet dahil yöneticiler bile tanıyamaz hale geldi.

Geçtiğimiz haftalarda teknik heyette ve yönetim kadrosunda yapılan değişiklilerin ardından çıkış hedefleyen Tosya Belediye Spor'da futbolcuların haftalardır süren formsuzluğu isteksiz ve mücadelesiz oyun anlayışları Yönetim tarafından eleştirilmeye başlandı. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Yönetim toplantısında bu kötü gidişatın sebebleri nedenleri konusunda detaylı bir analiz yapılarak çözüm yolu istişaresi yapılacak.



Yapılacak olan durum değerlenmesinde teknik heyet ve yönetimin rapor ve analizleri doğrultusunda formsuz isteksiz ve beklentileri karşılayamayan bazı oyuncular ile yolların ayrılması gündem de.

Geçtiğimiz sezon ve bu sezonun başlarında " Deplasman Fatihi " lakabıyla anılan temsilcimizi büyük tehlike bekliyor zira ,son 2 haftada rakiplerimizinde puan kaybetmesi büyük bir şans olarak görülürken ligin ilk yarısının bitmesine sadece 3 maç kaldı.

-4 averaj ile 12 puanla 9. sırada yer alan Tosya Belediye Spor, 08.12.2013 tarihinde Tosya'da Safranbolu ile , 15.12.2013 tarihinde Deplasmanda Bartınspor ile ve son maçı Tosya'da 22.12.2013 tarihinde Gölbaşı Belediye spor ile oynayacak.



  

Editör: TE Bilisim