2013-2014 Sezonunun 2. yarısına hesapta olmayan Nevşehir mağlubiyeti ile başlayan Tosya Belediye Spor, bu hafta deplasmanda oynanacak olan İskilip Spor maçı hazırlıklarına başladı. Tosya Belediye Spor, Salı günü sabah saatlerinde Kastamonu Üniversitesi Kondisyon ve Spor Salonuna giderek, 2 saat boyunca kondisyon salonunda güçlendirme çalışması yaptılar. İsmail Yalçın nezaretinde koşu bantlarında koşarak ve ağırlık kaldırma çalışmaları ile güçlendirme antrenmanı yapan sporcular ilk defa yapılan bu çalışmadan dolayı oldukça istekli oldukları gözlerden kaçmadı.


Öğlen saatlerinde Tosya'ya dönen takımımız, öğle yemeğinin ardından, bir süre dinlendikten sonra ilçe şehir stadyumunda saat 15:30'ta tekrar antrenmana çıktılar. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yapılan maç sonrası antrenman sona erdi. Salı gününü çift idman ile bitiren Tosya Belediye Sporlu oyuncuların morallerinin yerinde olduğu ve çalışmalarda tüm sporcuların istekli ve arzulu olması teknik heyeti sevindirdi.


Tosya Belediye Spor ‘un çiçeği burnunda teknik direktörü İsmail Yalçın yaptığı açıklama        " Takım olarak Nevşehir maçını unuttuk ve artık önümüzdeki maçlara konsantre olduk, hafta sonu deplasmanda oynayacağımız İskilip maçına hazırlanıyoruz, bugünde Kastamonu'dayız, kondisyon çalışmaları ile güçlendirme antrenmanı yaparak tüm çalışmalarımız devam ediyor. Deplasmandan 3 puan alarak dönmek istiyoruz." dedi.


Editör: TE Bilisim