SEDAT AGACIKOĞLU / KASTAMONU(İHA)

Tosya Belediye spor Antrenörü Bülent Keskin 15 Aralık 2013 Pazar günü saat 13.30 da Bartın Atatürk stadyumunda karşılaşacakları Bartınspor maçı öncesi Tosya İHA muhabirine futbol takımı, kulüp yönetimi ve taraftarlarla ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı.

 

LİDER BARTINSPOR’U EVİNDE YENECEĞİZ

 

Futbolcu arkadaşlarla bir araya gelerek kısa bir durum değerlendirmesi yaptık. Bölgesel Amatör lig 6.grupda beklediğimiz konumda olmadığımızı 11 hafta sonunda 14 takımlı ligde 8.sırada yer aldıklarını ve bu kötü gidişe bu hafta son vereceğiz. Tatlı sert bir futbol oynayarak 90 dakika mücadele edeceğiz ve Lider Bartın sporu evinde yeneceğiz" dedi.

 

"BARTIN SPOR’A BU SEZON EVİNDE İLK MAĞLUBİYETİ YAŞAYACAK"

 

Pazar günü Bartın spor maçını kazanarak hem moral kazanıp aynı zamanda lidere evinde ilk mağlubiyeti yaşatacağız. Rakibimizi çok iyi tanıyoruz, bizden iyi takım değiller her şey sahada mücadeleye bağlı istersek ve inanırsak maçı kazanırız. Takım olarak iyi hazırlanır isek lideri yenecek güçteyiz." dedi.

 

" MEVCUT KADROMUZ ÇOK GÜÇLÜ "

 

Çalışır isek ve inanırsak önümüzdeki iki maçı alarak sezonun ilk yarısını iyi bir noktada tamamlarız. Güçlü bir kadromuz var fakat son 7 haftada iyi mücadele etmemize rağmen istenmeyen sonuçlar alındı. Kötü sonuçlar sonrası Antrenörümüz Nezir Öztürk istifa etti ve bunun üzüntüsü ve moral çöküntüsünü yaşadık. Şimdi teknik kadro ve oyuncular bu demoralize olmuş ortamdan bir an önce çıkmaya çalışıyor. 'dedi

 

 

 

 

TOSYA HALKI OYUNCULARA BİR HAVA VEREMEDİ. BUNUN ARAŞTIRILMASI GEREKİR.

Bölgesel Amatör ligde mevcut 19 kişilik kadroyla başarılı bir şekilde mücadele ediyoruz. İlçede sosyal bir ortam olmaması futbolcu kardeşlerimizi maç sonrası tesislere kapanmaya zorluyor.                   İlçenin oyunculara bir hava verememesi çöküntünün en büyük nedeni, birde iyi oynadığın maçlarda sonuç alınmayınca moral ve fizik olarak çöküyorsun' 'dedi.

 

"HEDEFİMİZ BU SEZON ŞAMPİYONLUK DEĞİL"

 

Bu sezon Bölgesel Amatör ligde iyi bir mücadele örneği vererek ligde kalmayı hedefliyoruz. İç saha ve deplasmanda oynadığımız maçlarda kazanacağımız tecrübe ile önümüzdeki sezona daha güçlü bir takım olacağız. Şimdiden önümüzde ki sezon hazırlıklarını planlıyor ve ona göre transfer çalışmaları yapıyoruz. ‘dedi.

 

"KASTAMONU SPOR BİZDEN İYİ BİR TAKIM DEĞİL, GÜÇLÜ TAKIM OLSALAR İDİ BİZE YENİLMEZLERDİ"

Bizim şu anki düşüşümüz onları bir havaya soktu. Bizden iyi takım olsalar idi kendi sahalarında bize yenilmezlerdi. Sezon sonunda doğruları yapan hak eden bul ligde kalsın. Oyuncular paralarını alıyormuş veya alamıyormuş bizi ilgilendirmez her iki takım oyuncuları ekmek parası için mücadele ediyor. Tosya Belediye spor yönetimi oyuncularına sahip çıkıyor ve bu güne kadar da ödemelerde bir sıkıntı ve gecikme yaşamadık. Dedi

Editör: TE Bilisim