ABANA GENÇLERBİRLİĞİ : 0

 TOSYA SPOR                         :  4



Kastamonu 2.Amatör küme A gurubunda temsil eden Tosyaspor A.Ş. bu hafta Abana deplasmanında da gol yemeden galip geldi. Yeni kurulmasına rağmen liglere az bir süre kala oluşturduğu güçlü kadrosuyla emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Ligde üçüncü maçında Pazar günü Abana deplasmanında çıkan ekibimiz galibiyet serisini devam ettirdi. Abana Gençlerbirliği maçında sakatlığı bulunan Selçuk Kara’nın oynamadığı maçta ağır zemine rağmen farklı kazanmasını bildi. Maça tutuk başlayan ekibimiz ağır zeminde oyun kurmakta zorlandı. Maçın 35 dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Alper sağ çaprazdan düzgün bir vuruşla jeneriklik bir gol attı ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.





İkinci yarıya hızlı başlayan ve oyunun kontrolünü tamamen elinde tutan ekibimiz zemine uyum sağladı ve olumlu hücum organizasyonlarını peş peşe bulduğu gollerle süsledi ve sahadan 4-0 lık galibiyetle ayrıldı. Bu skorla puanını 9 a çıkaran ekibimiz ilk yarıyı gol yemeden lider tamamladı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Tosyaspor A.Ş. Teknik Sorulusu Serkan ERTAŞ; “ Maça istediğimiz gibi başlayamadık, buna bir de ağır zemin eklenince bocalamalar yaşadık. Rakip ilk yarı direnç gösterdi ve gücü dahilinde savunma yaptı. Hatta bir iki net pozisyonları bile vardı. Belli bir oyun şablonumuz var ve bunu uygulamaya çalışıyoruz. Her gün üstüne koyarak devam etmek için çalışmalarımız devam edecek. Oyuncularımı mücadelelerinden ötürü tebrik ediyorum.” dedi. 



TOSYA GENÇLİKSPOR        : 4

HANÖNÜ BELEDİYESPOR  : 1



2.nci Amatör Lig’de mücadele eden Tosya Gençlikspor ligin 3.ncü haftasında Hanönüspor’u ağırladı.

Pazar günü İzzet Aksalur Stadı’nda oynanan karşılaşma saat 14:30’da başladı. 2 haftayı galibiyetle tamamlayan Tosya Gençlikspor 3.cü haftada ilk yarıyı yenik kapattı. Hanönüspor Emre Yılmaz’ın attığı golle Tosya Gençlikspor karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarıyı 1-0 yenik kapatan Tosya Gençlikspor ikinci yarıya hızlı başladı.





İkinci yarıda Sinan’ın attığı golle durumu 1-1 eşitleyen Tosya Gençlikspor Berkan’nın golüyle 2-1 öne geçti.  Mert’in attığı golle durumu 3-1 yaparak rakibi karşısında farkı ikiye çıkaran Tosya Gençlikspor iyi oyun çıkardı. Maçın son dakikalarına doğru kendisinin iki, takımının dördüncü golünü atan Mert durumu 4-1 yaptı.

Hakemin bitiş düdüğünü çalmasıyla birlikte rakibi Hanönüspor’u 4-1 mağlup eden Tosya Gençlikspor sahadan 3 puanla ayrılarak ligin 3.ncü haftasını da galibiyetle kapattı.



Editör: TE Bilisim