Tosya Belediye Spor pazar günü saat 13.30'ta Tosya şehir stadyumunda karşılaşacağı Kırıkkale Spor maçının hazırlıklarını hafta içi yapılan antrenmanlar ile tamamladı. Cuma günü saat 15:30'ta yapılan antrenmanda bir grup taraftar sürpriz yaparak Futbolculara moral ve destek vermek amacıyla Baklava ikramında bulundular. Taraftarların bu sürpriz davranışına ve desteğine oldukça etkilenen futbolcular, Pazar günü Kırıkkale maçını güzel futbol ve goller ile alacaklarını, Tosya'yı ve taraftarları sevindireceklerini ifade ederken, antrenmana gelen taraftarlar ise takıma sonuna kadar inandıklarını her koşulda takımı desteklemeye devam edeceklerini ifade ettiler.


Taraftaların baklava ikramından sonra , futbolcular İsmail Yalçın nezaretinde taktiksel antrenmanlarını yapmaya devam ettiler. Taraftaların yaptığı sürpriz nedeniyle oldukça moral depolayan futbolcular antrenmanı tamamlayarak maç saatini beklemeye başladılar.


Antrenman sonrası bir takım açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmail Yalçın " Pazar günü oynayacağımız maçın hazırlıklarını tamamladık, son 2 haftadır şanssız bir şekilde puan kaybediyoruz ve artık puan kayıplarına tahammülümüz yok, kalan maçları kazanarak üst sıralarda söz sahibi olmak istiyoruz. Taraftarlarımızın gösterdikleri bu destek ve morale teşekkür ediyorum, gerek kendi sahamızda gerekse deplasmanda takımını yalnız bırakmayan taraftarlarımız var, pazar günü oynayacağımız maçı kazanarak bizde onlara güzel futbol ile 3 puan hediye etmek istiyoruz." dedi. 


Tosya Belediye Spor 02 Şubat Pazar günü Tosya Şehir Stadyumnda Kırıkkale Spor ile karşı karşıya gelecek, Play off yolunda oldukça önemli bir maça çıkacak olan Tosya Belediye Spor'un cezalı ve sakat herhangi bir oyuncusu bulunmuyor.  - Alaattin KEŞOĞLU -

Editör: TE Bilisim