06.08.2013 Salı günü Çorum Belediyespor ile oynanan hazırlık maçı öncesi gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Tosya Belediyespor Hocası Nezir Öztürk ilginç açıklamalarda bulundu.

 

Nezir Öztürk yaptığı açıklamada’’ Tosya Belediyespor’un bu yıl üçüncü sezonunu geçireceği BAL Liginde Ankara takımlarının ağırlıklı olduğu 6. Grupta yer aldık. Hedefimiz 3.lig ve şampiyonluk yolunda birbirinden çekişmeli maçlar ve zorlu rakiplerle karşılaşacağız. Transfer ve kamp çalışmalarımız bu yönde yapıyoruz. Gecen sezona göre bu sezon 6.grupda Zonguldak ili takımları yer almadı Zonguldak’ı temsil eden takımlarla önceki yıl çok iddialı maçlarımız olmuş ve hem kendi sahamızda hem de yabancı sahada puanlar alıp başarılı olduk. Şimdi tahmin ediyorum ki bu yıl oluşan grupta Tosya Belediyespor ile aynı grupta yer almayan Zonguldak ili takımları aynı grupta yer almadıkları için 9 pare top atışı yapmışlardır. ’dedi.

Öztürk yaptığı açıklama sonrasında 2013-2014 sezonu içinde Bölgesel Amatör ligde yer alacak olan tüm takımlara başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim