Sedat Ağacıkoğlu
Tosya İHA Muhabiri

10.03.2014 tarihinde yapılan yazılı açıklamada Tosya Belediye spor kulübü hakkında; 02.03.2014 tarihinde oynanan Tosya Belediye spor- MKE Kırıkkale spor BAL müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası ile birlikte 1.500.-TL para cezası verilmesine, karar verildi


Evet, bu karar en çok maçın içinde hakemin vermiş olduğu karara kendince haksız görerek orta hakeme pet şişe atan kendini bilmez şahsı mutlu etmiştir.


Ne değişti şimdi o şişeyi hakeme atarak kahraman mı oldun veya sayende maçımı kazandık. Tosya Belediye spor emin adımlarlar az da olsa bir ümidi olduğu 3.lige doğru giderken bu saha kapatma sana ne kazandırdı.

Bu hafta ve önümüzde ki hafta futbolcu kardeşlerimiz sahada taraftar desteği olmadan mücadele ederken sen rahat rahat evinde oturur ve herhalde balkondan aşağı şişe atarsın

Ne de olsa sen mutlu olmak için birilerine şişe atmalısın.

Toplumsal barışa ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bu birlikteliği sağlayan spora vermiş olduğun köstek seni kim bilir ne kadar mutlu etmiştir.

Gerçi tek başına sen suçlu değilsin bu olayın gelişi haftalardır yapılan çirkin tezahüratlarla ve de siyasi sloganlarla adeta o şişenini hakeme atılmasına davetiye çıkardı.

Öyle maçlar oynadık ki rakip takımın oyuncusunun annesi oğlunu desteklemek için geldiği maçta bizler utanmadan o oyuncunun annesine küfrettik. Öyle maçlar oynandı ki kendi bayan taraftarlarımızın yanında dakikalarca küfürlü tezahürat yaptık.

Protokol kısmında yer alan bazı yöneticilerimizde buna göz yumdu hatta destekledi. Bardağı taşıran son damlada bu olsa gerek.

Neden?

Sen O sahaya o şişeyi atasın ve mutlu olasın diye.

Sonra ne yaptık Emniyet güçlerini suçladık bizi çok sıkıştırıyorsunuz diye, neymiş efendim kafesin arkasında maç seyrediyormuşuz boş verin artık bunları

Az bile yapmışlar

Şimdi ne yapmalıyız Öncelikle bu hafta Pazar günü saat 13.30’da kendi evimizde karşılaşacağımız Aksaray Belediye spor maçında stadyumu çocuk ve bayan taraftarlarla dolduracağız. İlçenin Mülki amiri ve belediye başkanı bu işe öncülük ederek bir şenlik havasında stadyumu doldurarak takımımız destekleyeceğiz.

Okul Müdürleri okullarında ki beden eğitimi öğretmenlerini görevlendirerek her okuldan en az 1 sınıf öğrenciyi maç seyretmeye getirecek.

En Önemli görev öncelikle Tosya Belediye spor kulüp yöneticilerine sonrada ilçe Gençlik ve spor müdürüne düşüyor. Sporseverleri ve bayan taraftarları stadyuma getirmek için maç öncesi güzel bir program düzenlemeli.

Haydi, Tosya Bu hafta bayan taraftarlarımızla ve çocuklarımızla stadyuma gidelim ki O şişeyi hakeme atan o Bir kişi mutlu olmasın tüm Tosya Mutlu olsun.

 

Editör: TE Bilisim