Yeni sezonun ilçemize, ilimize, kulübümüze hayırlara vesile olmasını ve dolayısıyla başarılar getirmesini temenni ediyorum. İnşallah kazasız, belasız, fair-play çerçevesinde güzel bir sezon geçirir ve alacağımız başarılı sonuçlar ile taraftarlarımıza mutluluklar yaşatırız. Tek amacımız ilçemizde yaşayan sporsever halkımızı tribünlerde görmek ve ilçemizin sosyal hayatına renk katmak. Ayrıca, takımımızı gönülden destekleyen ve ilçe dışında yaşayan Tosyalı hemşerilerimizin de gurur kaynağı olmak suretiyle göğüslerini kabartmak bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir.

 

Nevşehirspor yaptığı flaş transferlerle sezona şampiyonluk parolasıyla giren güçlü bir takım. İlk maçın deplasmanda güçlü bir takımla olması dezavantaj gibi görünse de takımımızın da aynı hedef doğrultusunda bu durumu tersine çevirecek gücü ve kapasitesi olduğunu belirtmek istiyorum. İnancımızı ve disiplinimizi üst seviyede tutarak bu zorlu deplasmandan istediğimiz sonucu alıp, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Nasıl başlarsan öyle devam eder ilkesi ile sezona galibiyetle başlamak için elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.

 

Pazar günü Nevşehirspor ile sezonun ilk maçını oynadıktan sonra Çarşamba günü de PTT 1. Lig takımı Kahramanmaraşspor ile Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakasına çıkacağız. Bizim için iyi bir deneyim ve tecrübe olarak gördüğümüz bu maçta da sürpriz bir sonuç almak için canımızı dişimize takıp savaşacağız…Bizim için lig maçı gerçeğimiz, kupa maçı prestijimiz olacaktır.

 

Sonuç olarak yeni sezona fırtınalı maçlar ile başlayacağız. Bir hafta içerisinde birbirinden zorlu üç maç oynayacağız ve binlerce km yol katedeceğiz.

 

Tekrar tekrar söylüyorum; misyonumuz ve amacımız rakiplerimizi bir düşman olarak değil, oyunun bir parçası olarak görmek suretiyle Fair Play ruhu ile ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek olacaktır.

 

Profesyonel Lig yolunda sezon boyunca önce Cenabı Allah’ın yardımını, sonra halkımızın desteğini yanımızda hissetmek istiyoruz. Saygılarımla…

 

 

Nezir ÖZTÜRK

Antrenör


Editör: TE Bilisim