Antalya'da yapılan Türkiye Minikler Okçuluk Fed. Kupasında ilçemizi temsil eden Tosya Belediyespor Okçuluk Takımı miniklerinden Doğan Yiğit Özil ve Eyüp Ateşoğlu, takım yarışmalarında, Kastamonu Karkay spor'dan Şamil Buğra Köse ile oluşturdukları Kastamonu Bölge takımı ile makaralı yaylar minikler Türkiye 3.'sü oldu. Yarışmalarda, önce Ankara Yıldırım spor ile karşılaşan miniklerimiz, Ankara Yıldırım Spor'u 212'ye 204 yenerek yarı finale kaldı.


Yarı finalde Gelibolu Yarımada spor'a 220 - 222 yenilerek, 3. 4.'lük müsabakası yapmaya hak kazandı. 3. 4.'lük maçında İstanbul Okçuluk İhtisas takımı miniklerini 225'e 190 skoru ile yenen Tosya Belediyespor'lu minik okçularımız Türkiye 3.'sü olarak Bronz madalya kazandı.

Sporcularımıza ödülleri Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, İhsan Gemalmaz tarafından verildi. Otorilerce geleceğin milli takım sporcusu olarak gösterilen minik okçularımız, müsabakalarda gösterdikleri başarı disiplin ve terbiyeli şimdiden tüm Okçuluk camiasında takdirlerini kazandılar. 

Minik sporcularımız Antalya'da Tosya adını birkez daha kürsüde anons ettirerek başarının haklı gururunu sessiz sedasız yaşadılar. Alaattin Keşoğlu - DHA





Editör: TE Bilisim