2015-2016 Kastamonu 1.Amatör Küme müsabakaları 14-15 Kasım 2015 tarihinde başlayacak..

Bozkurt Bld.Spor, Araç Bld.Spor, İneboluspor, Taşköprüspor, Ormanspor, Daday Yeni Bld.Spor, Seydilerspor, Yolspor, Tosyaspor ve Çatalzeytinspor 1.Amatör kümede mücadele edecekler.

1.Amatör Küme Müsabakaları tek grupta çift devreli oynanacak ve lig sonunda ligi birinci sırada tamamlayan takım BAL Ligi statüsüne göre play-of baraj müsabakası oynayacak. Ligi son sırada tamamlayan takım 2.Amatör Kümeye düşecek

1.Amatör küme lig hazırlıklarını Kastamonu'da yaptığı kamp ile tamamlayan temsilcimiz Tosyaspor, Seydiler'de oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. 2. hazırlık maçında ise Çorum'un güçlü ekiplerinden Osmancık Spor ile yaptığı hazırlık maçınıda 3-0 kazanan Tosyaspor A.Ş. Sezon öncesi yapılacak olan son hazırlık maçını ise 08 Kasım 2015 bu pazar günü Tosya şehir statyumunda saat 13.3'da Çankırı ekiplerinden Çerkeş Spor ile yapacak.

Sezon hazırlıklarını tamamlayan Tosyaspor A.Ş. yeni sezonda kurduğu takım ile 1. Amatör Küme de şampiyon adayları arasında gösteriliyor. Alt yapıdan birçok oyuncu sezon öncesinde A Takım ile birlikte antrenmanlara katılarak tecrübe ve gelişim sağlayarak gelecek için umut vaad ettiler.

Alt yapı çalışmaları konusunda 2016 sezonunda da aynı şekilde hazırlanacak program ve kurslar ile alt yapıya gereken ilgi ve önem devam ettirilerek, Tosya'da futbolcu yetiştirmek için yoğun bir mesai harcanmaya devam edilecek.

Tosyaspor Basın Bürosundan yapılan açıklamada; " Pazar günü oynanacak olan son hazırlık maçında, seyri güzel bir futbol karşılaşması izlemek isteyen tüm spor sever vatandaşlarımızı takımımızı desteklemek için stadyuma davet ediyoruz. 1. Amatör kümede ilçemizi temsil eden Tosyaspor Kulübü olarak lig sonunda hedefimiz şampiyonluk ve play-off tan çıkarak yeniden Bal Ligi katılmaktır." açıklaması yapıldı.

Editör: TE Bilisim