Haber: Sedat Ağacıkoğlu (İHA )

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde düzenlenen Tosya Kaymakamlığı Kurumlararası Halı Saha Turnuvası Tosya Belediyesi-Alo 153 (Zabıta ) Futbol takımının şampiyonluğu ile sona erdi.İlçede 4 grupta 16 takımın katılımı ile başlayan Tosya Kaymakamlığı Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvasında rakibi Kaymakamlık'ı 11-2 gibi farklı bir skorla mağlup eden ALO 153 turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuva sonrası konuşma yapan Kaymakam Deniz Pişkin'' Turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum.Fakat kendi adıma turnuva boyunca haklı ile haksızı koruyamadığım noktasında birkaç şey söylemek istiyorum.Bir takım hariç 15 takımdan haklarını helal etmelerini istiyorum.15 takımdan özür diliyorum. Turnuva başlamadan önce kurumlarla yaptığımız toplantıda arkadaşlar bu futbol turnuvasının şimdiden final oynayacak iki takımı belli dediler.Bunlar Beden Öğretmenlerinin oluşturduğu Milli Eğitim ile eski profosyonel sporculardan oluşan Belediyespor bu yüzden turnuvaya gerek yok dediler. Bende tatlı bir rekabet olması için Milli Eğitim takımın böldüm ve hocaları ayrı ayrı takımda oynamasını istedi.Bunu yaparken maalesef Belediye'yi bölemedim.Hal böyle olunca diğer takımlar aleyhine belediye lehine oluşan ve bu durumdan istifade eden Belediye hiç zorlanmadan şampiyon oldu''dedi.
Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin'in sitem dolu konuşması sonrası Belediyespor kaptanı Nezir Öztürk sessiz kalarak Belediye Başkanı Kazım Şahin'in açıklama yapmasını talep etti.Başkan Şahin ise yorum olmadığını söyleyerek ''Belediye bunu hep yapıyor''dedi.

Daha sonra Şampiyonluk Kupasını Kaymakam Deniz Pişkin'in elinden alan Alo 153 furbol takımı kupa ile hatıra fotografı çektirdi.

 Turnuvada Derece Alan Takımlar;
1. ALO 153
2. KAYMAKAMLIK
3. AKBÜK/DUMLUPINAR
4. 112 ACİL

- En Centilmen Takım;
   HUZUREVİ

- Turnuvanın Gol Kralı;
  Deniz PİŞKİN (17 Gol) Tosya Kaymakamı

Editör: TE Bilisim