Haber : Sedat Ağacıkoğlu ( Habertürk Tosya Muhabiri )

STAD
: Tosya İzzet Aksalur

HAKEMLER:   Kahraman Minnet    (***)

                            Tolga Bingöl         (***)

                            Hakan Karataş       (***)

 TOSYA BELEDİYESPOR:    1-Bayram Evler (***),  8-Yavuz Derelioğlu (***),3- İsmail Tohumat (***)  4- Bülent Keskin (*****),  5- Selami Gönülal (***), 6-Hakkıverdi Konca(***),        11-Harun Tunçbiz (***), 10- Mehmet Meral (****), 2-Mehmet Azmoğlu(***),7-Salim Uzun (****),9-Murat Taşçı (***)

 Teknik Direktör : Nezir Öztürk ( **** )

 KIRIKKALE YAHŞİHANSPOR:  1 –Ufuk Alparslan (* ) , 2-Sedat Tataroğlu( * ),  3-Hasan Şahin    ( ** ), 4-Onur Karabulut (* )  ,5-Serkan Günay (* * )   ,6-Mehmet Gök (* ), 7-Arif Yılmaz  (** ) ,8-Barış Ülger ( ** ) 9-Mitatcan Elidemir ( * ) ,          10 – Gökhan Kurutaş (* ) ,11 – Okan Özdemir (**)

Teknik Direktör : Alper Tunga Sökmen (*)

SARI KARTLAR   : 
TOSYA  BELEDİYESPOR :  MEHMET 29DK --  .MURAT 46.DK.-- YAVUZ 50.DK.-- SALİM 83 DK.

YAHŞİHAN SPOR :  HASAN 33DK. 

KIRMIZI KARTLAR : 
YAHŞİHAN SPOR :  SEDAT SERHAT TATAROĞLU

Tosya Belediyespor  son iki haftada aldığı mağlubiyetler ve evinde kazanamamanın  verdiği stresle başladığı maçta ilk dakikalarda durgun bir futbol sergiledi.

Maçın ilerleyen dakikalarında taraftarın desteğini yanına alan Tosya Belediyespor  etkili oynamaya başladı.Maçın 20 dakikasına doğru Başkan Kazım Şahin’in de maça gelmesi ile baskısını artıran Tosya Belediyespor 25.dakikada Kazanılan serbest vuruşta Topa yerden sert vuran İsmail meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.
Gooooooooooooooool 1-0

Yedikleri gol sonrasında beraberliği bulmak için kalemize yoğun baskı kuran Kırıkkale Yahşihanspor yakaladığı pozisyonlardan sonuç alamadı ve ilk yarı takımımızın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçın 74.dakikasında ani gelişen Tosya Belediyespor atağında Murat  ceza sahası içinde Yahşihansporlu oyuncu Sedat tarafından düşürüldü.Hakem Kahraman Minnet tereddütsüz penaltı noktasını göstererek penaltıye neden olan sedat 2.sarı kartdan kırmız kartla oyun dışı kaldı.

75 .DK. Kazanılan penaltı atışını kaptan Bülent kullandı. topla kaleciyi ters köşelere gönderen Bülent Tosya Belediyespor’un 2.golünü attı.
Gooooooooooooooool  : 2-0

81.Dk. Tosya Belediye sporun sağ taraftan Salim’in ceza sahası içine ortasında Murat’ın kafa vuruşunda top ağlara gitti.
Gooooooooooooooool :  3-0 

85.dk. Belediye sporlu Salim’in ceza sahası içine ortasında Yahşihan sporlu Onur’un ters vurunda top kaleci Ufuk’u yanılttı ağlarla buluştu.                
Gooooooooooooooool  : 4-0

 

 





 



 MAÇIN GENEL ANALİZİ

 Tosya Belediyespor  Bölgesel Amatör lig 6.Grupda oynadığı 7.hafta maçında zayıf rakibi Kırıkkale Yahşihan Belediyespor ‘a acımadı ve kendi evinde ilk galibiyetini aldı. Maça durgun başlayan takımımız ilerleyen dakikalarda taraftar desteği ile oyunun hakimiyetini ele geçirdi. Özellikle takım kaptanımız Bülent tecrübesi ve sert futbolu ile takımı ateşler iken orta saha oyuncumuz  

10 numara Mehmet Maral ve 8 numaralı Yavuz Derelioğlu oynadıkları güzel futbol ve bitmek bilmeyen enerjileri ile takımımızda göze batan oyuncular oldu.

Kaleci Bayram  yaptığı kurtarışlarla oyuncularımaza güven veren bir oyun sergiledi. Yürekten bir futbol oynayan ve çok koşan takımız zayıf rakibi  karşısında istekli ve galibiyeti isteyen oyunu ile farklı bir sonuçla 4 – 0 kazandı

 Önümüzdeki hafta  deplasmanda  ligin 12 sırasında bulunan ve çıkış arayan MKE Kırıkkalespor ile karşılaşacak olan takımımız  deplasman galibiyet serisine bir yenisini daha ekleyerek üst sıralara çıkışını devam ettirmek istiyor. Bu hafta kendi sahasında  lig 3. Sorgun Belediyespor ile 2-2 berabere kalan ve 80 dakikada attığı golle 1 puan alan Kırıkkalespor  Tosya Belediyespor maçına mutlak galibiyetle çıkacağı  bekleniyor.

 Tosya Belediyespor maçında stad skorboard’un çalışmaması ve haftalardır herhangi bir çalışma yapılmaması maçın izleyen taraftarların  tepkisine neden oldu. Ayrıca  stad içinde taraftarların ve misafir takım taraftarlarının sigara içmeleri federasyon ve emniyet görevlilerinin gözünden kaçtı.

Editör: TE Bilisim