Tosya Belediyespor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Tosya Belediyespor futbol takımı oyuncuları ile bir araya geldi. Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz ve Belediye Başkanı Kazım Şahin’in de katıldığı yemekte futbol takımı oyuncularına Sincan Belediyespor maçı öncesi moral verildi.

Düzenlenen yemekte konuşan Tosya Belediyespor Kulübü Derneği Başkanı Kazım Şahin; “Tosya Belediyespor oyuncuları ile birlikte olmaktan duyduğumuz mutluluğu tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına belirtmek istiyorum. Takımımızın göstermiş olduğu başarıdan oldukça memnunuz ve önümüzdeki maçlarda da bu başarının daha da artması için yönetim olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İhtisaslaşma ve profesyonelleşme yolunda önümüzdeki süreçte çalışmalarımız devam edecek ve Tosyalı hemşerilerimizin desteği ile takımımızı bir üst lige çıkartmak için gayret sarf edeceğiz” dedi.


NOT : Belediyespor'un düzenlediği Moral yemeği BASINA KAPALI olduğu için haberin fotograflarını yayınlıyamıyoruz.Bu haberden dolayı okuyucularımızdan
ÖZÜR DİLERİZ........
Editör: TE Bilisim