04.11.2012 Pazar Günü Tosya İzzet Aksalur Stadyumunda saat 13.30 da oynanacak olan Bölgesel Amatör ligi 6.grup 5.hafta maçında Tosya Belediyespor ile Bartın Spor karşı karşıya gelecek.

Bartınspor ligin ilk 4 haftasında 1 mağlubiyet,1 Galibiyet  ve iki beraberlik alarak 5 puanla lig sıralamasında 9.sırada bulunmakta .Son üç hafta galibiyet alamayan Bartınspor  Teknik Direktörü yaptığı açıklamada iddialı demeçlerde bulundu  Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş ;
Önümüzde çok Önemli 2 Karşılaşma Var amacımız Tosya Ve Yahşian Maçlarından Puan veya Puanlar Almak Daha Hiçbir şey Bitmiş Değil 20 taneyi Bulan Maç Oy nacağız  Benım Bartınspor seyircisinden isteğim Takımlarına Destek Vermeleri Ve oyuncularımıza Sahip Çıkmaları Güzel Günler Yakında dedi.

Tosya’ya galibiyet için geleceklerini ve Tosya Belediyespor’u kendi evinde farklı yeneceklerini söyledi. Rakiplerini çok iyi bildiklerini özellikle taraftarı karşısında tutuk futbol oynadıklarını ve kazanacaklarını söyledi

 Bartınspor Kulübü başkanı Ercan Aydın ise verdiği demeçte ‘’ Ligde Puan Kaybetme Lüksümüz Artık Kalmadı Tosya Maçını Çok Önemsiyoruz Allah'ın İzniyle Kastamonu'daki Tosya Belediyespor Maçından 3 puanla Döneceğiz dedi.

Tosya Belediyespor takımı ise Bartınspor takımı teknik kadrosu ve yönetimi tarafından yapılan bu sert açıklamalara sessiz kalarak maç saatini beklemeye başladı. Pazar günü oynanacak maça  Tosya’lı futbol severlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.


Sedat Ağacıkoğlu (Habertürk-Tosya )

Editör: TE Bilisim