Arasta Taraftar Grubu bilindiği üzere geçtiğimiz yıl kurulmuş olup, Tosya'nın ilk taraftar grubudur. Tosya'nın her kesiminden birçok sporsever tarafından desteklenen bir taraftar grubu olmamızın yanı sıra bizler bu memleketin insanlarıyız, bu memleketin spor sever taraftarlarıyız.

Arasta Taraftar Grubunun Amacı ; Takımımıza gerek deplasmanda gerekse kendi iç sahamızda koşulsuz şartsız destek sağlamak ve takımı asla yalnız bırakmamaktır. Bu bağlamda bilindiği üzere ; geçtiğimiz haftalarda Arasta Taraftar Grubu olarak takımımıza destek olmak için İskilip Deplasmanına gittik.

Misafir takımın taraftarları olarak bizlere sahaya en uzak en ücra ve üstü açık tribünde yer verildi, Maç boyunca tepeden tırnağa yağan yağmurda ıslandık, Ama 90 dakika takımımıza desteğimizi ve tezahüratlarımızı eksik etmedik, zor şartlar altında alınan deplasmanda alınan 3 puan bizi fazlası ile mutlu etti.

02.02.2014 Pazar günü Tosya'da şehir stadyumunda oynanan Yılın Derbisi olarak adlandırılan karşılaşmada Arasta Taraftar Grubu üstüne düşen görevi layıkıyla yapıp, 90 dakika boyunca takımı hem desteklemiş hemde oynanan karşılaşmaya tribünlerde renk katmıştır.

Karşılaşma sonrası kamuoyunda tribünlerde yapılan bazı küfürler nedeniyle eleştiri yapılmasından dolayı Arasta Taraftar Grubu olarak böyle bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Arasta Taraftar Grubu olarak tribünlerde şiddeti ve küfrü asla tasvip etmediğimizi belirtmek istiyoruz. Karşılaşmanın bazı bölümlerinde edilen küfürler ise, bir takım seyircilerin ferdi olarak başlattığı ve birden anlık olarak tribüne yayılmasından dolayı gerçekleşen hadiselerdir.

 
Yaşanan bu olumsuz tezahüratlardan dolayı Arasta Taraftar Grubu olarak önce Tosya Belediye Spor Klübü'nden ve Siz değerli Tosya'lı Spor severlerden Özür Diliyoruz.

Arasta Taraftar Grubu Lideri
İsmail BEYRANCI


Editör: TE Bilisim