07Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde takvimin başlamasıyla birlikte aday adayları da çalışmalarını sürdürürken Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleri artarak devam ediyor.  

İlçemizden Ak Parti Kastamonu milletvekili aday adayı olan hemşerimiz Zafer Nalbantoğlu’nun her zaman yanında olan Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve Temsilcileri seçilecek sıra verilmesi konusunda ısrarlı.

07 Haziran seçimlerinde Tosya’dan milletvekili çıkarmak için birlikte hareket ederek seçilecek sıradan aday olan milletvekili adayını destekleme kararı alan Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve Temsilcileri halkın nabzını tutarak 28 yıl aradan sonra ilçemizden bir milletvekili çıkması konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Tosya’dan 25.nci Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde iktidar partisinden milletvekili çıkarmak istediklerini ifade eden Deri ve Tabak Eşya Odası Başkanı Nurettin Küçüktuzsuz gazetecilere açıklama yaptı. Küçüktuzsuz açıklamasında;”İlçemizden yıllardır milletvekili yok. 28 yıl aradan sonra Sivil Toplum Kuruluşları olarak ilçemizden bir milletvekili çıkması konusunda karar aldık.  İlçemizden her zaman iktidar partisine Türkiye ortalamasının çok çok üstünde oy verildi. Bizim adayımız seçilecek sıralara konulmadı. Biz hemşerimizin seçilecek sıraya yerleştirilmesini ve ilçemizden milletvekili çıkmasını istiyoruz.

Değerli Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Bey ve tüm Ak Parti genelmerkez ve teşkilatlarımızdan bizi hayal kırıklığına ugratmamalarını bekliyoruz.

Başvuruda adayımızın yanında olduk. Bundan sonrada yanında olmaya her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

 Milletvekili adaylığı konusunda gazetecilere açıklama yapan Tosya Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akdiken’de açıklamasında;”Biz Tosya olarak iktidar partisine her seçimde Türkiye ortalamasının çok üzerinde oy verdik. İlçemizden 28 yıldır milletvekili çıkmıyor. Tosya’nın adayları hemşerilerimiz son sıralara konuluyor. 07 Haziran 2015 seçimlerinde ilçemizden bir milletvekili çıkması konusunda Sivil Toplum Kuruluşları olarak bir araya gelerek hemşerimizi destekleme kararı aldık.

Hemşerimizin seçilecek sıraya yerleştirilmesi konusunda ısrarlıyız. Sivil toplum kuruluşları olarak adayımızın her zaman yanındayız ve her türlü desteği vermeye devam ediyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilisim