Seçimlerinde Ak Parti'den Kastamonu Milletvekili Aday Adayı olan Zafer Nalbantoğlu,17.02.2015 Salı günü Tosya Cumhuriyet meydanında düzenlenecek program ile Kastamonu Ak Parti il binasına giderek basın açıklamasıyla aday adaylığını açıklayacak.

İlçe Başkanlığından yapılan değerlendirmede Ak Parti'den Kastamonu Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Zafer Nalbantoğlu 17.02.2015 tarihinde sevenleri ve partililerin desteği ile Ak Parti Kastamonu İl başkanlığında Aday Adaylığını açıklayacaktır.

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Zafer Nalbantoğlu yaptığı kısa açıklamada, Ak Parti'ye ve kendisine gösterilen teveccühün her geçen gün arttığını kaydederek, “Aday adaylağımızı 10 gün önce Ak Parti Tosya İlçe Binasında ilçe başkanı Metin Ekşi'nin yaptığı toplantıda basın önünde açıkladık.O günden sonta Tosya'lı hemşehrilerimizin tarafıma gösterilen ilgi ve alakası her geçen gün artıyor. Buda bizim çalışma azmimizi ve aday adaylığı sürecinde gücümüzün göstergesidir” dedi. Daha sonra, “İnşallah Salı günü sizlerin eşliğinde ve duaları ile, Millete vekalet etmek gibi onurlu bir göreve talip olmak için yola çıkacağız.Allah, hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Yolunuz yolumuz ve bahtımız açık olsun, adaylık başvurumuz hepimiz için hayırlı olur inşallah''dedi

Editör: TE Bilisim