SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA) – Kastamonu'nun Tosya İlçesi 2011 yılı 24.Dönem Kastamonu 3.sıra milletvekili Zafer Nalbantoğlu, 7 Haziran 2015’te yapılacak Genel Seçimler için AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olacağını açıkladı.

Nalbantoğlu parti ilçe merkezinde çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda yaptığı açıklamada; geçtiğimiz günlerde yaptığı istişareler sonucunda AK Parti’den Kastamonu milletvekili aday adayı olmaya karar verdiğini belirtti. Partide resmi aday adaylığı başvuru sürecinin başlaması ile birlikte aday adaylığı başvurusunu yapacağını kaydeden Nalbantoğlu, partisinin bu seçimlerde hem Kastamonu’da hem de Türkiye genelinde oyunu ciddi oranda arttıracağına inandığını ve buna çalışmaları ile destek vermek istediğini söyledi.



Kastamonu siyasi tarihinin en genç milletvekili aday adayının 35 yaşındaki Endüstri Mühendisi Zafer Nalbantoğlu AK Partiden Kastamonu milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Kastamonu siyasi tarihinin en genç milletvekili aday adayı olan Zafer Nalbantoğlu’nun 1980 doğumlu olduğu ifade edildi. 25’lu yaşların başlarından bugüne kadar kadarki hem siyasi, hem sosyal, hem ticari, hem de akademik çalışmalarından dolayı Kastamonu’nun her kesiminde başarılarıyla tanınan Nalbantoğlu, 2015 yılı genel seçimleri için AK Parti’den 25. Dönem Kastamonu Milletvekili Aday Adayı olarak, Kastamonu siyasi tarihinin en genç Milletvekili Aday Adayı oldu.  Orta ve lise eğitimini İlköğretimini Tosya’da tamamlayan Nalbantoğlu Orta öğrenimin Ankara Yüce Fen lisesinde tamamladıktan sonra, 9 Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamlayarak mühendis oldu. Endüstri mühendisi olarak Amerika Pittsburgh Üniversitesinde dil eğitimi alan Nalbantoğlu daha sonra Türkiye’ye dönerek Hazır Beton ve Biyodizel üretim tesisi kuruluşlarında aktif olarak yer aldı.


 SİYASİ HAYATI

25’li yaşların başlarından günümüze kadar AK Parti’de siyasi hayatını sürdüren Nalbantoğlu, Kastamonu ili Tosya ilçesinde AK Parti teşkilatında İlçe Gençlik Kolları yönetim ve yürütme kurulu üyeliği görevlerinde yer aldı.2011 yılı 24.Dönem Kastamonu Milletvekili 3. Sıra adayı olarak seçime katıldı. Tosya ilçesinde yaklaşık %77 oy alan Zafer Nalbantoğlu il genelinde yaklaşık 2500 oy ile milletvekili olma şansını kaçırdı.


 SOSYAL HAYATI

Siyasi hayatını başarılı ve aktif olarak kesintisiz sürdürmekte olan Zafer Nalbantoğlu, bunlarla birlikte, 2015 yılına kadar sosyal çalışmalar da yürüttü. Tosya Belediye spor kulübü başkan yardımcılığı yaptı.Tosya Ticaret Odası TOBB üst delegesi olarak halen görev yapmaktadır.   

TİCARİ HAYATI

Günümüze kadar Kastamonu ili Tosya ilçesinde farklı zamanlarda kurduğu 3 firma ile 3 farklı sektörde ticari hayatını sürdürdü. Yurt dışında birçok ülkeye ticari ziyaretlerde bulunan Zafer Nalbantoğlu evli ve 1 çocuk babası.



HABER ULUSAL BASINDA YER ALDI

www.haber3.com

www.haberler.com

www.sondakika.com

www.pusulahaber.com

www.mynet.com




Editör: TE Bilisim