Geçtiğimiz hafta Ak Parti Kastamonu Milletvekilliği aday adaylık başvurunu yapan hemşerimiz Zafer Nalbantoğlu temayül seçimi öncesi destek turlarına devam ediyor.

28 yıl aradan sonra ilçemizden bir milletvekili çıkması için yollara düşen hemşerimiz Zafer Nalbantoğlu gittiği yerlerde projelerini anlatıyor, Kastamonu’nun ve ülkemizin gelişmesi kalkınması için gayret göstereceğini ifade ediyor.


Ağlı ve Daday ilçesinde partililerle buluştu

Kar kış gece gündüz demeden Kastamonu’yu ve ilçelerini dolaşan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Zafer Nalbantoğlu geçtiğimiz akşam Ağlı ve Daday ilçesinde partililerle buluştu. Ak Parti Ağlı İlçe Başkanı Bülent Ergin’i ve Daday İlçe Başkanı Recep Gazioğlu’nu ziyaret eden hemşerimiz destek istedi.



Daha Sonra İhsangazi’ye Ziyaret

Ziyaretlerinde hız kesmeyen Ak Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Zafer Nalbantoğlu ve beraberindeki Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, İlçe Başkan Yardımcıları Naci Küçükmorkoç, Hasan Örü ve Ali Sütçü’den oluşan ekip İhsangazi Belediye Zühtü Danacı ve Ak Parti İhsangazi İlçe Başkanı Sami Tafracı’yı ziyaret ederek destek istedi.


Hanönü ve Küre İlçe Yönetimini ziyaretin ardından Taşköprü’ye

Zafer Nalbantoğlu ve Ak Parti ekibi Hanönü İlçe Yönetimini ziyaretin ardından Taşköprü’ye geçti.  Nalbantoğlu ve Tosya ekibi burada Belediye Başkan Vekili Mutlu Korkunç, İlçe Başkanı Eşref Sevim, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri tarafından tam kadro karşılandı. Kendilerini karşılayan ekibi belediyede ziyaret eden Zafer Nalbantoğlu destek istedi.

Ziyaretlerine Daday ve Seydiler ilçe teşkilatları ile devam eden Zafer Nalbantoğlu ve Ak Parti Heyeti akşam da Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Halil Uluay ve il yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.   


Devrekani,Doğanyurt ,Abana İlçe Yönetimini  ve Seydiler ile Çatalzeytin,İnebolu ilçe başkanlıkları ziyareti

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Zafer Nalbantoğlu Devrekani,Doğanyurt,Abana,Çatalzeytin,İnebolu,ve Seydiler ilçelerinde partililerle buluştu.Yapılan istişare toplantılarında Zafer Nalbantoğlu partililerden ve yöneticilerden destek istedi















Editör: TE Bilisim