Zafer Nalbantoğlu ve Metin Çelik Tosya Sivil Toplum kuruluşları,Sanayici işadamları ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Seçim çalışmaları kapsamında Tosya'ya gelen Milletvekili adayları ve Kastamonu Belediye başkanı Tahsin Babaş ilçede bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunduktan sonra Tosya Ak Parti Kadın Kolları seçim bürosunun açılışını yaptılar.




Akşam Doğramacı otelde yemekte bir araya gelen yaklaşık 200 misafir 7 aziran seçmleri öncesi istişare toplantısı yaptıYemekte konuşan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu, muhtarların ve sivil toplum kuruluşlarının kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek sözlerine devam etti.3 Kasım 2002 den önce Türkiye’de kriz olduğunu ve Türkiye’nin dünyada hasta adam olarak nitelendirildiğini söyleyen Nalbantoğlu; “Siz bunların hepsini yaşadınız. Ekmek ve hastane sıralarını hepiniz yaşadınız. Şimdiki gençlerimiz bunları yaşamadığı için AK Partiyi daha az taktir ediyor. Ancak siz bunlara bire bir şahit olduğunuz için şükrediyorsunuz ve desteklerinize devam ediyorsunuz. Bildiğiniz gibi sağlıktan ulaşıma, tarım ve hayvancılığa kadar birçok yeni yatırımlar gerçekleştirdik. Türkiye şuanda dünyada söz sahibi olan bir ülke. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın derdine derman olan bir Türkiye var” şeklinde konuştu.

 Türkiye’nin sınır bölgelerinde meydanda gelen karışıklardan da bahseden Nalbantoğlu, Türkiye’nin dimdik ayakta kaldığını ifade etti. Nalbantoğlu; “Muhalefet partileri çeşitli söylemlerde bulunuyor. ‘Emekliye para vereceğiz. Mazotu düşüreceğiz’ falan diyorlar. Bunlara siz zaten inanmıyorsunuz. Neyin ne olduğunu biliyorsunuz. Bunlar Türkiye’nin AK Parti iktidarında Merkez Bankası rezervlerini sıfırlamak için yapılan plan projeler. Bunlar biriken parayı 1 günde sıfırlamak için yapılan hesaplar” dedi.





2011 yılında da 3’üncü milletvekili adayı olduğunu söyleyerek konuşmasını sürdüren Nalbantoğlu; “Allah nasip etmedi gidemedim. Ama bu dönem birlikte daha güçlü 3 Milletvekili olarak Kastamonu’yu ve tüm ilçelerimizi temsil etmeye çok yakınız. Neden diye soracak olursanız bunun matematik hesabı var. Bu dönem bizim hedefimiz yüz 40 bin oy. Bu da çok zor bir şey değil. Çünkü Kastamonu’da Tosya’da Taşköprü’de Belediyeler AK Partide. Önceki dönem diğer partilerdeydi. Bunların bir getirisi illaki olacaktır. Geçtiğimiz seçimlerde has parti 4 bin oy almıştı. Bu oylarda eklenecektir.  Biz bu seçimlerde her ilçede 300-400 oy arttırsak yetiyor. Biz buna inandık sizlerde inanın. Bu seçim aydınlık Türkiye’nin seçimi. Bunun farkında olarak köylerinizdeki tüm insanlara bunları güzel bir dille anlatırsanız başarılı oluruz. Tosya’yı Kastamonu’yu ve Türkiye’yi layık  olduğu yere getirelim. Allah birlik ve beraberliğimiz daim geleceğimizi kaim eylesin” diyerek sözlerine son verdi.















Editör: TE Bilisim