Zafer Nalbantoğlu’na partili partisiz tam destek veren Tosya Sivil Toplum Örğüt başkanları ve parti teşkilatı üyeleri Ak Parti İl Başkanlığı’nda da yanında oldu. Kısa Bir konuşma yapan Zafer Nalbantoğlu“Öncelikle sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor ve Ak Parti Aday Aday toplantımıza hepiniz hoş hoş geldiniz diyorum.Daha genç yaşta bu davaya inandığım memleketime ve milletime faydalı olmak gayesiyle kuruluşundan biri gönül verdiğim Ak Partide ilçe başkan yardımcılığı siyesi hukuk ,işler başkanlığı görevleri aldığım Ak Partimizden 2011 yılında aday adayı oldum. Genel başkanımız ve genel merkezsimiz tarafından 2011 yılında Ak Parti Kastamonu Milletvekili adaylığına takdir gördük.Bu günler olduktan sonra biliyoruz ki yükümüz ağırdı. Bu kutsal yürüyüşte bu kutsal davada bu yükü omuzlarımıza sırtlayarak gece gündüz demeden dolaştıkNasıl ki Kurtuluş Savaşı’nda cephane taşıyan Şerife Bacı çocuğun üzerinden elbisesini çıkarıp merminin üstüne örttüyse bizde o fedakarlık bilinciyle vatan millet aşkına gece gündüz demeden dolaştık. Tüm Kastamonu’yu ve ilçelerimizi gezdik.Milletimizin insanlarımızın dertlerini dinledik. Derman olmaya çalıştık. Onlardan oy istedik. Gelecek yarınlarımız için Kastamonumuz için ve Türkiye için oy istedik.Seçimde Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşen’i Ankara’ya gönderdik biz az bir farkla bu seçimi kaybettik. Üzüldük ama küsmedik siyasete küsmedik seçmenede küsmedik.2011’nden bu yana geçen süre zarfında bağımızı koparmadık Ak Parti’den Kastamonu’dan


Ve şimdi bugün burada bu memleket aşkıyla vatan millet sevdasıyla tekrar düştük yollara. Aynı heyecan aynı şevk. Aynı sevdayla memleketimiz için Kastamonu ve tüm ilçelerimiz için Ak Parti’den gururla milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum.

Eğitimim kariyerim siyasi geçmişim ve inancımla bu kutsal davayı gönül vermiş biri olarak Genel Başkanımız ve Başbakanımz Ahmet Davutoğlu liderliğinde yeni Türkiye yeni güç ve yeni Kastamonu sloganıyla Kastamonu ve tüm ilçelerinin dertlerine derman olacağıma havasını soluduğumuz  toprağından bereket aldığımız geleceğimizi emanet edeceğimiz güzel şehrimiz Kastamonu’yu en güzel en layık yerine getireceğime burada size söz veriyorum.




Bugün burada büyük bir kalabalık  aynı amaca iştirak eden bir topluluk var. Hep beraber bu arkadaşlarla burada sadece belediye başkanımız ve ilçe başkanımız Ak Parti kadroları yok Tosya’dan gelen parti üstü STK’ların başkanları temsileri ve işadamları var. Ve burada Tosya’nın birlik ve beraberliğini göstermek.  28 yıldır Tosya’nın hasret kaldığı milletvekili özlemini gidermek için bu arkadaşlarımı ağabeylerimi büyüklerimiz elini taşın altına koydu ve bizi destekleyerek bizi buraya getirdi. Onlara teşekkür ediyor saygılarımı ve selamlarımı sunuyorum.



Kastamonu ve ilçelerinin sorumluluğunu sırtımda taşıdığım gibi Tosyalı hemşerilerimin de bu vuslata erişmesinin gayretini göstereceğim. Ak Partinin il ve ilçelerde en büyük başarısı bu seçimlerde 3 milletvekili götürmek olacaktır. Eğer bu işin bir matematiği bir formülü varsa Tosya mutlaka sıralamanın içinde olmalıdır.




Ak Partimizin bu kadar güçlü ve sağlam kalabilmesinin en büyük etkenlerinden biri de ahde vefa emeğe saygıdır. Biz kuruluşundan beri Ak Partimize gönül verdik. Biz inanıyoruz ki genel başkanımız genel merkezimiz ve ilimiz bu ahde vefada bizi bu sırlamada göstererek meclise gönderecektir. Allah nasip eder milletvekili olursam sadece Kastamonu Tosya için değil tüm milletimiz için ülkemiz için Kastamonu’nun tüm ilçeleri için hizmet edeceğim.



Sözlerime son verirken tüm Kastamonu merkez ve ilçelerinin desteğini talep ediyoruz. Ve sözlerime şiirle son veriyorum

“Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır.

Ne yapsalar boş gökten gelen bir karar vardır.

Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır

Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır

Yenil yenilgi büyüyen bir zafer vardır. “

Ak Parti İl Başkanlığı’ndaki adaylık başvurusunun ardından  Zafer Nalbantoğlu ve beraberindeki Tosya heyeti Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın’ı makamında ziyaret etti.



Heyet Zafer Nalbantoğlu’nun Ak Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı olarak takdim etti. Tosya hakkında bilgi verdi. 


Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin,

Tosya Milletvekili aday adayı Zafer Nalbantoğlu,

Ak Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi,

Ak Parti Ak Parti Tosya  Kadın Kolları Başkanı Emine Gülabacı,

Tosya Ak Parti  Gençlik Kolları Başkanı Sinan Zeybek,

İl Genel Meclisi üyeleri Yusuf Arpacı, İlyas Çakır ve Cahit Çalışkan,

Belediye Meclisi üyeleri Hüseyin Örü, Müjdat Güney, Süreyya Yağmur, İhsan Erçelebi, Kemal Kocaoğlu ve Orhan Cığa,

Ak Parti Tosya Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Hüseyin Say, Ali Sütçü, Ayhan Kurceren, Serdar Güven, Fatih Doğramacı, Hasan Örü, Hüseyin Gülabacı, Halil Tiftikçi, Mustafa Özciğeli, Mustafa Corcor, Naci Küçükmorkoç, Veysel Kartal, Abdullah Cingöz, Emine Lafçı, Semra Erdem, Özlem Külek,

  Tosya Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Pazarcı,

Tosya Kese Kuşak Odası Başkanı Seyfi Bektaş,

Tosya Köy Muhtarları Derneği  Başkanı İhsan Koçgözlü,

Tosya Madeni Eşya Odası Başkanı Ali Osman Kıbış,

Tosya Marangozlar Odası Başkanı Kamil Kara,

Tosya OSB Müdürü Nihat Küçükkasap,

Tosya Ağaç İşleri Başkanı Abdullah Gülbeyaz,

Tosya Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Osman Gök,

Tosya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Baş,

Tosya Terziler Odası Başkanı Mehmet Erzayım,

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Cevizci,

Tosya Tabaklar ve Deri Eşya Odası Başkanı Nurettin Küçüktuzsuz,

Tosya Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Çeyrekoğlu,

Tosya Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akdiken,

Tosya Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Mülayim,

Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı ve Tosyalılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Sadık Düzgün


Editör: TE Bilisim