Tosya Belediye Düğün salonunda düzenlenen geceye MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, İl Başkanı İlhan Engin, Kastamonu Belediye Başkan adayı Hayati Hamzaoğlu, İlçe Başkanı İsmail Yur ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.


Gecenin açılış konuşmasını Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından kürsüye gelen MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur, yoğun katılımlarından dolayı misafirlere ve ilçe halkına teşekkür etti. Ardından kürsüye gelen MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu, Tosya’nın kendisinin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Okulunu Tosya’da tamamladığını belirten Hamzaoğlu: “Ben bu gün siyasette bu noktaya gelmişsem ve bu bilgi ve ahlaka sahip olabilmişsem, bunda Tosya’nın çok büyük payı vardır. Zira ben siyasette dik ve ayakta durabilmeyi burada öğrendim. Bu itibarla Tosya benim için ayrı bir önem arz etmektedir. Sorumluluğumuzu ve yükümüzün ağırlığını çok iyi biliyoruz'' dedi.




 

Daha sonra MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar kürsüye geldi. Yerel yönetimlerde MHP nin başarılarının halkımız tarafından takdir edildiğini söyleyen Çınar, bunun en güzel örneğinin Kastamonu olduğunu; 20 yıldır yapılan hizmetlerle Türkiye genelinde örnek gösterilen bir vilayet, örnek alınan bir Belediyecilik olduğunu belirtti.


 

Milliyetçi Hareket Partisi Tosya Belediye Başkan adayı Mustafa Mola, kendisine atfen yazılmış bir şiir ile kürsüye davet edildi. Sözlerine, ateşten gömlek benzetmesi yerine ateşin içine atılmayı kabul etmiş bir yönetici profili ile göreve talip olduğunu söyleyerek başlayan Mola, şunları söyledi: “Tosya’nın çamuruyla toprağıyla büyümüş bir kişiyim. Hayatımın 20 yıllık bölümü, belediyecilikle geçti ve bu 20 yıllık süreçte Belediyenin her kademesinde görev yaptım. Bu yüzden 30 Mart seçimlerinde bu göreve talibim'' dedi


Konuşmalar sonunda Belediye Başkan adayı ve il, ilçe meclis üyeleri tek tek sahneye davet edilerek kendileri hakkında bilgiler verildi. Gövde gösterisine dönüşen toplantı, hayır dua ve dileklerle son buldu.

Editör: TE Bilisim