Tosya Ülkü Ocağı binasında düzenlenen devir teslim törenine MHP Tosya İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez, teşkilat üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Recep Kastamonulu, İsmail Ölmez, Hasan Atıcı, Kastamonu Ülkü Ocağı Başkanı Yunus Abayoğlu, eski başkanlar ve Ülkü Ocağı üyeleri katıldı.

Türk Bayrağının Başkan Volkan Kavaklıgil tarafından yeni başkan Mustafa Acar’a teslim edilmesinin ardından yeni görevin hayırlı uğurlu olması için dua edildi.

Devir teslim töreninde kısa bir konuşma yapan eski başkan Volkan Kavaklıgil, başkanlığı döneminde en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek destek olan herkese teşekkür etti ve yeni başkan Mustafa Acar’a başarılar diledi.

Görevi devralan yeni başkan Mustafa Acar en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını belirterek törene katılan herkese teşekkür etti.

Tören sonrası kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez '' Bizim birlikteliğimiz ilçede aktif siyaset yapan hiç bir partide yok. İnşallah bu çalışmamız yakın zamanda yapılacak Belediye Başkanlığı seçimlerinde yansıyacak hem Kastamonu'da hemde Tosya'da Belediye Başkanlıklarını kazanaçağız''dedi.

Kastamonu İl Başkanı Yunus Abayoğlu’da eski başkan Volkan Kavaklıgil’e teşekkür ederek yeni başkan Mustafa Acar’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu, başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim