Devir Teslim Törenine, Kastamonu İl Ocak Başkanı Resül Köprülü ve yönetimi,MHP Tosya ilçe başkanı Muvaffavak Etyemez,Tosya Ülkü Ocağı Kadın kolları Teşkilat ve  birçok misafir katıldı.Başkanlık görevini devreden İbrahim Tabakoğlu, “Türk İslam davasını benimsemiş, benlik davasını terk edip sadece yüce Allah'ın hizmetine koşan siz değerli dava arkadaşlarımı Allah'ın rahmeti, keremini, bereketini dileyerek en kalbi duygularımla selamlarım. Hepiniz bu akşam Ocak Başkanlığı görevimi devretme merasimine hoş geldiniz.Şeref duyarak yaptığım ocak başkanlığım süresince hep beraber iyi ve kötü günlerimiz oldu. Bu yaşanılan süreçte benimle beraber yol arkadaşlığı yapan bütün kardeşlerimin haklarını helal etmesini istiyorum. Benden yana varsa bütün teşkilata hakkım helaldir.Bundan sonraki süreçte Ülkücü hareket olarak lider, doktrin ve teşkilatımıza sahip çıkacağımıza, yeminimize her zaman sadık kalacağımıza ve yeni ocak başkanımız olan Haluk Yakar'ın her daim yanında olacağımıza hepinizin huzurunda söz veriyorum. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Allah Yar ve yardımcısı olsun.Son olarak ve kısaca şunları belirtmek istiyorum ki; Kutsal vatanımız, bayrağımız ve milletimiz için her zaman hizmetimizi ve mücadelemizi sürdüreceğiz. Varlığımız, Türk varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene.! Allah Türkü korusun ve yüceltsin” dedi.



İbrahim Tabakoğlu'nun konuşmasının ardından, Tosya Ülkü Ocakları Başkanlık görevine getirilen Haluk Yakar konuşmasını gerçekleştirdi; “Sayın dava arkadaşlarım, İbrahim Başkanın tertemiz bıraktığı bayrağı bugün teslim alıyorum ve daha yükseklere taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Bugünden itibaren ülkücü harekete ve Türk Milletine hayırlı gençler yetiştirip topluma faydalı insanlar kazandıracağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum. Hepinize bu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. “ diyerek sözlerini noktaladı. 




Kastamonu İl Ocak Başkanı Resül Köprülü,” Bugün burada Tosya Ülkü ocaklarında Başkanlık devir teslim görevi için bulunmaktayız. Hepinize teşekkür ediyorum katıldığınız için. İbrahim Başkanıma görevini layıkıyla yerine getirdiği için Allah Razı olsun diyorum ve umuyorum ki ileride daha büyük ve hayırlı görevlerin başlangıcı olur burada yürüttüğü görev. Yeni dönemde Haluk Yakar Başkanımda inşallah görevini yine en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum, Allah Yardımcısı olsun inşallah''dedi.




Konuşmalar sonrasında Bayrak devir teslim ile yemin töreni yapıldı.Salonda bulunan çok sayıda misafir yeni başkan Haluk Yakar'ı tebrik etti.Tören sonunda Tosya Ülkü ocağına emeği geçen Hamdi Öncel, Kadir Kebelioğlu, Mustafa Mola, Nezir Öztürk,  Akif Dalsız, Fevzi Ektaş, Mehmet Fuat Yütük, Mustafa Ahmet Alparslan Berber, Şamil As , İbrahim Tabakoğlu plaket verildi.Program Ozan Rahmet Sefa ve Ozan Manas'ın seslendirdiği eserlerle sona erdi.








Editör: TE Bilisim