Tosya Belediye Başkanlığı Hizmet binası  ikinci Açıkhava mitingini Milliyetçi Hareket Partisi yaptı. Miting te konuşan MHP Tosya Belediye Başkan Adayı Mustafa Mola; “Bu memleketi büyük afetler yaşamış, yangınlar yaşamış, deprem felaketleri geçirmiş memleketi elbette her iş başına gelen belediye başkanı yaşanabilir bir şehir haline getirmek için emek vererek uğraşmıştır. 

Birçoğu sağlığını kaybetmiştir, birçoğu varlığını malını kaybetmiştir.  Hiç kimse şahsi hesaplar peşinde koşmamış hiç kimse bu belediye başkanlığını basamak olarak kullanmamış, aklından bile geçirmemiştir. 

Şimdi bunların hepsini bir anda inkar etmenin kime ne faydası var.



Değerli arkadaşlar biz doğruları yapmakla görevliyiz. Belediye başkanlığı şehrin emanet edildiği makamdır. Şehrin mabetliğidir. Şehrin emin insanı demektir belediye başkanı belediye başkanının görevi ticaret odalarının seçimlerine ayar vermek değildir.  

Belediye başkanının görevi muhtar seçimlerinde muhtar adaylarına ayar vermek değildir. Belediye Başkanı herkesin belediye başkanı olmak zorundadır. Herkese elini uzatması gereken uzatılan eli tutması gereken insandır.

Belediye Başkanı gerçek anlamda seçimden sonra yakasındaki rozeti fiilen çıkaracak ve asla siyaset partizanlık yapmayacak olan insandır. Biz bunları yapmayı vaat ediyoruz.



Miting sonunda gazetecilerin sorduğu -‘meydanın durumunu nasıl görüyorsunuz? Şeklindeki sorusunu cevaplayan Milliyetçi Hareket Partisi Tosya Belediye Başkan Adayı Mustafa Mola; “Bu işe gönül vermiş insanlar çok güzel bir ortamdı. Çok canlıydı çok heyecanlıydı. Ben memnunum yani.  Şimdiki Ak Parti belediye başkan adayı olan belediye başkanımız Tosya’nın belediye başkanlığına Sayın Başbakan mı aday? Bizim de Başbakanımız niye onun resimleriyle posterleriyle seçim kampanyası düzenliyorsunuz kendinize güveniniz yok mu falan gibi söylemler geliştirdik.
Vakit olmadığı için söyleyemedim. Kendinize güveniniz varsa cesaretiniz varsa kendinize dayanarak meydanlara çıkacaksınız.  
Başbakanın arkasına sığınarak seçim kampanyası yürütmek bence çok etik bişey değil. Doğru bulmuyorum.  30 Mart inşallah kurtuluş mücadelesi olacak” dedi. 







 

Editör: TE Bilisim