SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA)- Kastamonu’nun Tosya ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez ilçe teşkilatı olarak ülkemiz ve milletimiz için Anayasa Referandumu ile ilgili açıklamayı 7 Şubat tarihinde açıklayacağını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Kastamonu MHP İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı’nın Yeni Anayasa referandumunda "EVET" oyu kullanacaklarını söylemesi ardında benzer açıklamalar diğer ilçe başkanlarından gelmeye başladı.

 MHP Tosya ilçe başkanını Muvaffak Etyemez’i ziyaret eden Tosya İHA muhabiri ‘’MHP İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı’nın ve çevre ilçelerdeki ilçe başkanlarının Anayasa Referandumunda ‘’EVET’’ oyu kullanacaklarını açıklamaları sonrasında Tosya İlçe Teşkilatının ne zaman basın açıklaması yapacaktır ?’’ sorusuna cevap verdi.

 MHP Tosya İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez ‘’ Öncelikle şunu ifade etmek isterim Partimiz devletinin ve milletinin bekası ve ülkenin bölünmez bütünlüğünü göz önünde bulundurarak, mevcut iktidarı fiili durumun giderilmesi ve hukuki zeminin oluşturulması yönünde uyararak Yeni Anayasa çalışmalarının başlamasının önünü açmıştır. Bizler Türk Milletinin Bekasını Koruma Milli Görevini yapıyoruz. İlçe başkanı olarak ben ve teşkilatımız her zaman Liderimiz Devlet Bahçeli’nin verdiği kararlara saygı duymuşuzdur. Vicdanımızla birlikte, ülkemiz ve milletimiz için; MHP Tosya İlçe Teşkilatı 7 Şubat’ta yapacağımız basın toplantısı ile gerekli bilgilendirmeyi yapacağız’ ’dedi.

Editör: TE Bilisim