Tosya Üç Olukları tesislerinde gerçekleşen yemeğe Tosya MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Mola, İlçe Başkanı İsmail Yur,parti yetkilileri ve Tosya'da faaliyet gösteren Ulusal Basın ve Yerel Basın temsilcileri katıldı.

Yemek programına ;
Haber 37 Gazetesi sahibi Hüsnü Acar ve eşi Gülay Acar ile Emre Çiloğlu,
Açıksöz Gazetesi sahibi Mehmet Ünsal,
Tosya İHA muhabiri ve www.tosyahaberleri.com haber sitesi yetkilisi Sedat Ağacıkoğlu,
Doğan Haber Ajansı muhabiri ve www.tosyahaberleri.com genel haber koordinatörü Alaattin Keşoğlu,
TRT muhabiri Ahmet Çataloğlu,
Cihan Haber Ajansı ve Zaman Gazetesi yetkilisi Hakan Türk,
Türkiye Gazetesi yetkilisi Muharrem Özekmekci,
Tosya Hilal internet sitesi yetkilisi Mustafa Gemalmaz,
Tosya Türk internet sitesi yetkilisi Fatih Karaçam katıldı.

MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Mola konuşmasında ''Biz gazetecilerimizi her anlamda destekleyeceğiz. Çalışan, çalışamayan veya çalışmak isteyip te çalıştırılmayan tüm gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler gününü kutluyorum.
Doğru, Tarafsız ve Özgür gazeteciliği amacına uygun olarak yapan sizlerin günü kutlu olsun. Şuna inanıyorum ki Basın Mensubu olmak çok zor.
Doğru ve tarafsız bilgi ulaştırmak için mücadele ediyorsunuz.

Önümüzdeki dönemde yaşanacak olan Mahalli İdareler seçim sürecinde tüm partilere ve adaylara eşit mesafede yaklaşacağınıza inanıyorum.
Kimseyi karalamadan, belden aşağı vurmadan iyi ve başarılı bir seçim dönemi yaşamayı umuyoruz.

Biz MHP Tosya ilçe teşkilatı olarak peşrevimizi çektik ve seçim meydanına çıktık şimdi sizlerin tabiri ile nefeslerimizi tuttuk ve rakibimizi bekliyoruz; diye konuştu.   



Yemek sonrasında, sohbet ortamında devam eden programda Belediye Başkan Adayı Mustafa Mola, gazeteciler ile Tosya'nın sorunları hakkında ve yapılması gerekenler konusunda uzunca sohbet ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Yerel basın ve Ulusal basın temsilcileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile hazırlanan bu programdan dolayı Belediye Başkan adayı Mustafa Mola'ya ve İlçe Başkanı İsmail Yur'a basın mensuplarını unutmayarak gösterdikleri ilgiye teşekkür ederek, Seçim yarışında başarılar dilediler.


Editör: TE Bilisim