Haber: Sedat Ağacıkoğlu
KASTAMONU-İHA


7 Haziran seçimlerine geri sayım başladı. Siyasi partiler ve milletvekili adayları müthiş bir tempo ile seçimlere asılıyor. Tosya’da ise artık gözler partilerin yapacağı mitinglere ve son hamlelere çevrildi. Seçime son bir hafta kala hem iktidar hem de muhalefet cephesinden çok önemli açıklamalar geleceği belirtiliyor.

Partilerin miting programları ise aşağı yukarı netleşti. Tosya’da ilk mitingi 01 Haziran Pazartesi günü saat 13.30’da Saadet Partisi  yapacak.

Daha sonra saat 14:30 da AK Parti Tosya'da’da miting gerçekleştirecek. AK Parti Kastamonu Milletvekiliadayı Zafer Nalbantoğlu'nun katılacağı miting, AK Parti’nin 3-0 hedefi noktasında önem taşıyor.Alınan bilgilere göre Zafer Nalbantoğlu Pazartesi günü yapacağı ilk miting konuşmasında çok önemli konularda açıklamalar yaparak 7 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve Tosya için önemini seçmenlerle paylaşacak.

01.Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 15:30 'da Cumhuriyet Halk Partisi ve saat 16:30'da Milliyetçi Hareket Partisi ilk mitinglerini gerçekleştirecek.Tosya’da siyasi partilerin mitingleri Cumhuriyet Meydanı Belediye Hizmet binası önünde gerçekleştirilecek.

Editör: TE Bilisim