Haber:Sedat Ağacıkoğlu
İHA-TOSYA

1 Kasım seçimlerinin Ak Parti’nin zaferiyle noktalanmasının ardından Ak Parti Tosya İlçe Teşkilatı cumhuriyet meydanı’nda kutlama mitingi ve havai fişek gösterisi düzenledi.

Çok sayıda partilinin katıldığı kutlama törenine Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve geçen dönem milletvekili adayı Zafer Nalbantoğlu’nun konuşması damga vurdu.

Ak Partinin ülke genelinde tek başına iktidara ve Kastamonu’da 3-0 gibi bir zaferle seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından meydanda toplanan partililer doyasıya eğlendi.

Kısa bir seçim değerlendirmesinde bulunan Belediye Başkanı kazım Şahin;”bugün çok önemli bir ak Parti zaferini kutluyoruz. Gerçi gönlümüz yarı hüzün yarı mutlu. Hüzünlü olması iki dönemdir milletvekili adayımız olan Zafer kardeşimizin meclise gidememesi. Mutlu olan tararfımız Ak Partinin ülke genelinde tek başına   iktidar olması ve Kastamonuda 3 milletvekili çıkarması. Tosyamıza hizmetler gelmeye devam edecek. Ve bizlerde daha çok çalışacağız. Bu seçim milletimize ve tüm İslam Alemine hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra söz alan Zafer Nalbantoğlu yaptığı konuşmada “Sevgili Tosyalı Kardeşlerim, Ak Parti’ye ve şahsıma göstermiş olduğunuz sevgiye teşekkür ediyorum. Bu seçime sadece Tosya değil, Tüm Türkiye İslam alemi kutluyor ve Allah’ımıza şükrediyoruz” dedi.

Seçim kutlamalarına katılan vatandaşlar belediye Başkanı Kazım Şahin’in belirttiği gibi hüznü ve mutluluğu birlikte yaşadıklarını söylediler.” Zafer Nalbantoğlu seçim sürecinde aday olmasa da partisi için yaptığı ülkesi için yaptığı özverili çalışmayla hepimizin gönlünde gönüllerin milletvekili oldu. Mütevazi kişiliği ile bu dönem aday gösterilmese de partisine ve kendisini sevenlere küsmeyerek Ak Parti için çalıştı. Biz Tosyalılar olarak inşallah bir sonraki seçimlerde kendisini Mecliste görmeyi diliyoruz” dediler.

Konuşmalar sonrasında partililer ve vatandaşlar tarafından Zafer Nalbantoğlu omuzlara alınaraktan Tosya Seninle Gurur Duyuyor tezahüratlarıyla seviş gösterisinde bulundu.

Kutlamalar havai fişek ve araç konvoyu gösterisi ile son buldu.  

























Editör: TE Bilisim