Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin dün sebze ve meyve pazarında Pazar esnafını ziyaret ederek dertlerini sıkıntılarını dinledi.


Kazım Şahin’e Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, il genel meclis üyesi adayları ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.


Halkın sıcak ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin Pazar esnafı ile birlikte alışveriş yapan vatandaşların da dilek ve isteklerini dinledi.


Ziyarette vatandaşlara “halka hizmet Hakk’a hizmet” düsturuyla hareket ettiklerini belirten Başkan Kazım Şahin Tosya’ya yapılan kamu yatırımlarını ve belediye hizmetlerini anlattı. Tosya’nın daha iyi hizmet alabilmesi için tekrar aday olduklarını anlatan Şahin vatandaşlardan destek istedi.


Ziyarette il genel meclis üyesi adayları ve belediye meclis üyesi adayları Ak Parti’nin hizmetlerini anlatırken partililerde broşür dağıttı.


Sebze Pazarı esnafını ziyaret eden Ak Parti Tosya Belediye Başkanı ve  Başkan Adayı Kazım Şahin ve beraberindeki il genel meclisi üyesi ve belediye meclis üyesi adayları kasap esnafı ve Namazgah Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.      

Editör: TE Bilisim