Ak Parti mitinginde konuşan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin;  “memleketin çok önemli sorunları, kangren olmuş problemleri,  Tosya’mızın ve ülkemizin ciddi manada problemleri varken, biz bu küçücük Tosya’da sen ben kavgasıyla sen şunu dedin ben bunu dedim onu sen yaptın bunu ben yaptım çeşitli yalan iftira çamurla hiçbirimizin biyere varamayacağı aşikar. Onun için bugünden başlayan meydan mitinglerinde sizleri buradaki siyasetçileri dinlerken bikez daha bikez daha düşünmeye konuşulanları akıl süzgecinden geçirmeye güneşin balçıkla sıvanamayacağı gibi hem Tosya’mızda hem ülkemizde yapılan hizmetleri teker teker buradaki siyasetçilerden dinleme izleme duyma görmediklerinizi bilmediklerinizi de böylece öğrenme fırsatı bulacaksınız. Yoksa bu mikrofonlar birilerine küfretmek hain ilan etmek işte şantaj yapmak çamur atmak için olmamalı. ” dedi.    




5 yılda yapılan hizmetleri anlatan Şahin bizim yaptıklarımız da gelecekte yetmeyecek diyerek Tosya’nın sürekli geliştiğine dikkat çekti.  Ak Parti’ye katılmasını da anlatan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin konuşmasına şöyle devam etti; “ya beş yılın sonunda siyaseti bırakacaktım ya da Tosya’ya hizmet edebilmek için iktidar partisine katılacaktım. İki seçeneğim vardı ben tercihimi milletten yana kullandım. Daha iyi hizmet alabilmek için Ak Parti’ye katıldım. Kavşakların projesi bitti, Meslek Yüksekokulu’nun ek binasını yapıyoruz,  SGK binasını yapıyoruz, Hükümet Konağı’nı yapıyoruz, TOKİ projesi onaylandı 320 konutluk TOKİ yi yapıyoruz. Beşevlerin sol tarafına yapacağımız TOKİ konutları ile ilçemizin yukarı kısmını geliştireceğiz.  Asfalt plentini kurduk asfaltı kendimiz yapıyoruz. Doğalgaz abonemiz 10bine ulaştı. D-100 Karayolu’nun orta refüjünü aydınlatarak ilçemizi hayalet şehirden kurtaracağız.  Hizmetlerimiz ikinci 5 yılda da hız kesmeden devam edecek” dedi.


Miting sonunda gazetecilerin -‘meydanın durumunu nasıl görüyorsunuz? Şeklindeki sorusunu cevaplayan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin, “meydandaki coşkuyu, heyecanı görüyorsunuz. Halkımız Sayın Başbakana sahip çıkıyor, arkasında duruyor. İnşallah 30 Mart’ta bu coşku sandığa yansıyacak” dedi.















Editör: TE Bilisim