Dün akşam belediye düğün salonunda yapılan aday tanıtım toplantısı saat 18.00 de başladı. Salonun tıklım tıklım dolduğu aday tanıtım toplantısında yer bulamayan katılımcılar ayakta izledi.




Toplantıya Ak Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, Ak Parti Tosya İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Örü, belediye başkan adayı Kazım Şahin, il genel meclis ve belediye meclis üyesi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sunuculuğunu Abdülkadir Akın’ın yaptığı tanıtım toplantısında açılış konuşması Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik tarafından yapıldı. Çelik konuşmasında; “Gerçekleştirmekte olduğumuz bu aday tanıtım toplantısına yoğun katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. 11 yıllık hizmet kervanı inşallah devam edecek. 30 Mart 2014 mahalli idareler genel seçimleri yerel seçimler inşallah Ak Partinin çok büyük bir başarısıyla neticelenecek. Ben Tosyalı hemşerilerimize bu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. 





Ak Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen de konuşmasında; “Öncelikle Tosya’ya yakışır şekilde bu salonu doldurdunuz bizi mahcup etmediniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz geneline bakarız işin Tosya yüzdesel olarak en iyi oranı yakaladığımız ilçe oldu daima. Gerçekten çok büyük hizmetler yaptık. Birçoğu hayal bile edilemeyen hizmetler. Kastamonu’ya eski parayla 4 katrilyon yatırım yapmışız. Bu yatırımın da aslan payını Tosya İlçemiz almış.  Biz Tosya’ya KÖYDES ödeneklerinden 10 trilyon yatırım yaptık.  Yüksekokulu Tosya’ya kazandırdık. Devasa bir hastaneyi Tosya’ya kazandırdık. Bu seçim bir yerel seçimi geçti ama artık Türkiye’nin yükselişi devamı edecek yok Türkiye o eski karanlık günlere geri mi dönecek bunun tercihini yapacağız. Bizim sizlerden aldığımız enerji Türkiye’nin yükselişinin devam edeceğini gösteriyor” dedi. 



Belediye Başkanı ve Ak Parti Tosya Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin,  Ak Parti Tosya Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin katılımcıları selamladı ve emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasına başladı. Ak Parti Tosya Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin şöyle konuştu; “

Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum Zaman Mola verme zamanı değil şimdi zaman çalışma zamanı biz buna bilerek aday olduk.Bugün 10bin aboneye ulaşan doğalgaz dağıtım sistemindeki tahribatta bu gün geldiğimiz nokta itibariyle tüm Tosyamızın dörtbin hektar mücavir alan sınırları içinde avuç içi kadar eksik gedik çukur çamur bırakmadık. Son belki üç beş günlük işlerimiz var onları da devam ettiriyoruz. O bakımdan Tosyamızın jeolojik yapısı coğrafyasını göz önünde bulundurduğumuz da sıcak asfaltla soğuk asfaltla yada parkeyle yapma şansınız yok. Dışardan da getirdiğimizde parke maliyeti kadar nerdeyse nakliyesi biniyor o bakımdan geçmişte geçmiş belediye başkanımızın hizmetlerine ilave olarak kum ocağını yeniledik taş kırmayı yeniledik parke üretim tesislerimizi yeniledik. Mutlaka her belediye başkanımız kendine göre kendi döneminde çok olumlu çalışmalar yapmıştır, yoksa bütün bunları biz sıfırdan bu hale getirdik değil. Eğer doğalgaz istasyona gelip durmasaydı bizim bu kadar kısa sürede doğalgaz dağıtımını gerçekleştirmemiz mümkün değildi. Bizim geldiğimizde doğalgaz Yazıçam’daydı. Sait Başkanımın emekleriyle oraya geldi. Yada organize sanayinin yeri tespit edilmişti. Biz devam ettirip imarını inşasını fabrikalaşmasını sağladık. Bunun gibi ta Tosya kurulduğundan bugüne kadar yaklaşık 150 yıllık belediyecilik tarihinde her gelen belediye başkanı iyi kötü kendince bişeyler yapmaya gayret etmiştir. Ama kamu yatırımlarıyla belediye hizmetlerinin zirve yaptığı dönem bu dönemdir diye düşünüyoruz inşallah öyledir yanılmıyoruzdur. O bakımdan günlük 20 bin parke üretiminin aşağı yukarı tamamını kendi ihtiyaçlarımız için kullanarak çok hızlı bir şekilde tahrip olan yerleri yada hiç yapılmayan yerleri yeniden inşa ettiğimiz düşünüyoruz“  dedi.





Başkan Şahin 5 yıllık süreçte belediye yatırımlarını sıraladı ve tek tek il genel meclis ve belediye meclis üyelerinin tek tek takdim etti. Hepbirlikte çektirilen hatıra fotoğrafları ile aday tanıtım toplantısı sona erdi.











HABER DETAYLARI VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ BİRAZDAN YAYINDA
Editör: TE Bilisim