''HASTANE TOSYA İÇİN BİR NİMET''

Devlet Tosya’ya dev bir modern hastane yaptı. Ak Parti iktidarı zamanında gelen bu hizmet Tosya için bir nimettir. Bu hastanenin yapılmasında tüm Tosya halkının emeği vardır. Şimdi bizim müteşebbis iş adamlarımız Tosya’ya özel bir hastane açsınlar inanın Çankırı Tosya’ya tedavi için gelir.

Böyle modern bir hastanenin gelelim doktor sorununa bu sıkıntı sadece Tosya’nın değil Türkiye’deki tüm hastanelerin kanayan bir yarasıdır. Aynı sıkıntıyı Kastamonu’da çekiyor. Her gün 15 ambulans Karabük’e sevk oluyor. Türkiye’nin her yerinde doktor sorunu var.  Bu sadece Tosya’ya özgü değil. Kastamonu’dan gelen ve ilçemizde siyaset yapan muhalefet parti adayları Tosya Devlet Hastanesi’ni siyasi dalaşma yapacaklarına önce Kastamonu’da yaşanan doktor sorununa çözüm yolları arayıp kendi dertlerine yansınlar.

Şuda bir gerçek biraz bizde biraz haddimizi bilmek zorundayız. Ne olursa olsun biz bir ilçeyiz. 40bin nüfuslu bir ilçe tabiri caiz ise çok hararetleniyoruz. Hastanelerin bir norm kadro gerçeği var ve bizler bunu bilerek hareket ediyoruz. Tosya’ya 8 saatte doktor getirdiğini iddia eden milletvekili adayları o dönem ki Tosya Devlet hastanesi ile şimdiki devlet hastanesini karşılaştırarak nereden nereye geldiğimizi de hatırlamalarını isteriz.

TOSYA EVLADINA SAHİP ÇIKMALI

Eğer 7 Haziran seçimlerinde 1200 nüfuslu Doğanyurt’tan Ak Parti’ye 1.000 oy çıkarsa ve Tosya’dan bunun altında yüzde oy çıkarsa bu bizim ayıbımız olur. Tosya desteğini vererek ve alnını gererek biz üzerimize düşeni yaptık demeli. Yani açık ve net konuşuyorum Tosya Zafer Nalbantoğlu’na sahip çıkmalı. Kırgınlık ve küskünlük olmamalı. Niye 3.sıra oldu diye bizi eleştiren Milliyetçi Hareket Partisi kendi partisinde Tosya’dan aday adayı olan şahsı milletvekilliği sıralamasına almadı ve Tosya’yı yok saydı.  

''MHP KENDİ EVLADINA SAHİP ÇIKAMADI BİZİ NEDEN ELEŞTİRİYOR''

Tosya’da Milliyetçi Hareket Partisinin 5.000 oyu var. Bunun 2 Bin veya 3 bini kemikleşmiş oy ve biz onlara saygı duyuyoruz. Fakat geri kalan seçmenden Zafer Nalbantoğlu’na destek bekliyoruz. Tosya’da seçmen tepki gösterdiği zaman hükümetin aklının işimi olur? 30 bin nüfuslu bir ilçenin iktidara tepki göstermesi ancak kendisine zarar verir.

TOSYA’YA İHANET ETMEYELİM

Tosya Ak Parti İlçe Başkanlığı 7 Haziran seçimlerine çok önem veriyor. Diğer partiler gibi karalama yapmıyor. 7 Haziran seçimlerinde Kastamonu’da Ak Parti’ye en çok oy veren ilçe olmalıyız.

Son olarak
www.tosyahaberleri  ve Tosya İHA muhabiri Sedat bey aracılığı şunu söylemek isterim biz Zafer Nalbantoğlu’na sahip çıkmak zorundayız. Eğer sahip çıkmaz isek bu Tosya’nın ayıbı olur. Tosya’ya ihanet etmeyelim. Tosya için mücadele ediyoruz. Biz Zafer Nalbantoğlu’na sahip çıkar isek yarın Meclis’e gittiğimiz zaman Zafer’de bize sahip çıkar.
Editör: TE Bilisim