Açılış konuşmasını Saadet Partisi Tosya İlçe Başkanı Mehmet Torun yaptı. Konuşmasına halkı selamlayarak başlayan Torun izleyicilere teşekkür ederek 7 Haziran 2015 günü yapılacak olan seçimlerin ülkemize, milletime ve ilimize ve ilçemize hayırlı olması dileklerinde bulundu. Mitingte halka hitap eden Saadet Partisi Kastamonu Milletvekili Kastamonu Milletvekili adayı Yüksel Canpulat partisinin seçim programını anlattı.



Milli Görüş’ü anlatan Canpulat şöyle konuştu;”Milli görüşü anlamak için şunu bilmek lazım. Malazgirtte bir kılıç olup parlamadan. Kosova’da Niğbolu’da mermi olup yapmadan, Kanuni olup Viyana kapılarına dayanmadan, Sultan Fatih olup İstanbul’un Fethinde atını denize sürmeden, ulubatlı hasan olup burca sancağı dikmeden, Çanakkale’de Seyit Çavuş olup 200kgmermiyi namluya sürmeden, Kıbrıs’ta düşman satıhları arasına girmeden Milli Görüş’ü anlayamaz Milli Görüşçü olamazsınız.



Size Milli Görüş’ü Avrupalı fikir babalarının gözüyle anlatmak isterim. Milli Görüşü temsil eden bu partiler koalisyonlarda görev aldılar, Türkiye üzerindeki planlarımızı devamlı erteledik. 1996 da Refah Partisi 11 ay iktidar oldu, 54. Hükümetin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, netice olarak Türkiye üzerindeki plan ve projelerimizi 20 yıl erteledik beyanında bulunuyorlar” dedi.  Takdim ve sunuculuğunu İsmail Sarıoğlu’nun yaptığı Saadet Partisi mitingi saat 14.15’ te sona erdi.




Editör: TE Bilisim