Zafer Nalbantoğlu Kastamonu’da Seçim Çalışmalarına Devam Etti
Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu seçim çalışmalarına hafta sonu da devam etti.
Cumartesi gününü Tosya için ayıran Nalbantoğlu Marangozlar Sanayi Sitesi’nde ziyaretlerde bulundu. Marangoz esnafını ziyaret eden Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu Kastamonu’nun daha iyi hizmet alabilmesi için Meclis’te güçlü temsil edilmesi gerektiğine vurgu yaparak destek istedi.  



Zafer Nalbantoğlu’nun hafta sonu çalışmalarına Kastamonu Merkezde devam etti. Ak Parti Kastamonu il teşkilatı tarafından düzenlenen Anneler Günü Sevgi Yürüyüşüne katıldı. Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayları Mustafa Gökhan Gülşen, Metin Çelik ve Zafer Nalbantoğlu, Belediye Başkanı Halil Uluay, Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay ve partililerin katıldığı Anneler Günü Sevgi Yürüyüşünde halkın ilgisi yoğundu. Cadde üzerinde yürüyerek karanfil dağıtan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayları annelerin Anneler Gününü kutladı.



Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu seçim çalışmalarına kamu kurum ve kuruluşları ile devam etti. Kamu kurum çalışanlarını ziyaret eden Nalbantoğlu Türkiye’nin büyümesinin ve gelişmesinin istikrara bağlı olduğunu, istikrarın da güvene dayalı olduğuna vurgu yaparak, Ak Parti’nin bu güveni sağladığını söyledi ve destek istedi.   


 

Editör: TE Bilisim