HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Tosya İlçe Başkanlığı kongresinde yapıldı. Başkanlığa tek liste ve tek aday olarak giren Muvaffak Etyemez seçildi.

MHP Tosya İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyelerinin belirlenmesi için kongre düzenlendi. Tosya Belediye Düğün Salonunda yapılan kongreye MHP Adana Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlut Karakaya, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Kadir Şekerci, Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı, MHP Tosya İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez, Eski MHP Milletvekilli Emin Çınar, Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Resul Köprülü, Tosya Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Kavaklıgil, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

 Saygı duruşu ve istiklal marşının okumasıyla başlayan kongrede daha sonra divan teşekkülüne geçildi. Ardından Geçmiş döneme ait faaliyet raporu ve tahmini bütçe okundu.

Kongre açılış konuşmasını MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya yaptı. Tekrar Tosya MHP İlçe Başkanlığına seçilen Muvaffak Etyemez ise, “İlçe teşkilatımızın değerli delegeleri tarafından 26 Mart’ta yapılan ilçe başkanlığı görevine yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte layık görüldük. Şimdi Liderimiz Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedefte yürüyecek yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ilçe başkanlığımızı oluşturuyoruz. İlçemize ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yapılan seçiler sonucunda Muvaffak Etyemez İlçe Başkanı seçildi. Yönetim Kurulu Üyeliklerine, Nafiz Tekeli, Ahmet Baş, Dündar Özurgancı, Mustafa Beyaz, Sefa Abayın, İsmail Koçkan, Serkan Çavuş, Hüseyin Şengün, Ahmet Sakızcıoğlu, Hüseyin Karaman, Yusuf Doğramacı, İsmail Keskin, Hakan Karakaya, Haluk Yakar getirildi.

MHP Tosya İlçe teşkilatı kongresi çekilen toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi

 


















  (SDA-

Editör: TE Bilisim