Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Teşkilatı geçtiğimiz akşam yemekli istişare toplantısı düzenledi.

İmren tesislerinde yapılan istişare toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur, İl genel meclisi ve belediye meclisi üyesi adayları, Tosya’da faaliyet gösteren meslek odaları, dernek başkan yönetici ve üyeleri katıldı.  

Katılımları nedeniyle sivil toplum kuruluş temsilci ve üyelerine teşekkür eden Milliyetçi hareket Partisi Tosya Belediye Başkan Adayı Mustafa Mola konuşmasına şöyle devam etti; “Biliyorsunuz 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde hizmete talip olduk.  20 yıldır belediyenin çeşitli kademelerinde görev aldık.  Son olarak da 4 yıl belediye başkan yardımcılığı görevinde bulundum.  Daha önceden adaylık için teklif edildi fakat ben hazır olmadığım için kabul etmedim.  Her kademesinde bulunduğum belediye hizmetlerinde bu defa belediye başkanlığı için aday oldum.

 Bugün size çok farklı şeyler anlatacaktım fakat son anda vazgeçtim. Biz yapabileceğimiz hizmetler için söz veriyoruz. Yapamayacaklarımız için de söz vermiyoruz.  Biz Tosya’nın bir kasaba görüntüsünden çıkarak modern bir kent görünümü kazanması için yaşanılabilir bir şehir olması için çalışıyoruz. Muhalefet belediye bir şey yapamaz diyenler bir Kastamonu’ya birde Çankırı’ya baksın. Kastamonu Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisinde, Çankırı Belediyesi ise Ak Parti’de hangisi daha çok hizmet yapıyor bir kıyaslayın. Kastamonu’ya yapılan hizmetler ortada, marka şehir oldu.  Sayın Başkan 5 altın yıl diyor fakat bunun 4 yılı MHP dönemi yapılanların çoğu MHP döneminde yapıldı. Başkan yardımcısı olarak her projeyi bizzat takip ettim.  Hizmetlerin %95 inde bizim emeğimiz var.  Tosya’da hizmete devam etmek için göreve talibiz” dedi.



MHP Tosya Belediye Başkan Adayı Mustafa Mola projelerini anlatmasının ardından katılımcıların sorularını cevaplandırdı.  Tosya için güzel projelerinin olduğunu söyleyen Mola projeler dışında meydana gelen sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi. Mola; toplantının sonunda katılımcılara teşekkür ederek ‘amacımız Tosya’ya hizmet etmek’ dedi.



Editör: TE Bilisim