SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’n Tosya ilçesi Sünnet Şölenine katılan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen Gazetecilerin 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili sorusu üzerine Tosyalı seçmenlere seslendi.

 

 Ak Parti Kastamonu milletvekili Tosya halkının geçmiş bayramını kutladı ve Tosya’ya yatırımların devam ettiğini söyledi. Tosya’ya hizmetlerin aksamadan devam edeceğini söyleyen Gülşen ''10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Tosya’dan % 70-80 Aralığında oy beklediklerini. İstikrarı ve hizmetin devamını isteyen Tosyalı seçmenler 10 Ağustos pazar günü Ak Parti adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a oy verecektir ‘dedi.



Gazetecilerin 10 Ağustos seçimlerinde Tosya'da % 80 oy çıkması durumunda hizmet olarak Tosyalılara bir sözünüz veya müjdeniz var mıdır? Sorusu üzerine Gülşen’ ‘Biz Tosya'ya hizmeti peşin olarak verdik. Buna örnek mi istersiniz Tosya Devlet Hastane, Tosya Meslek Yüksekokulu, Tosya Organize Sanayi ve Hükümet Sarayı daha birçok hizmet peşin, peşin verildi. Şimdi Tosyalılar pazar günü bu hizmetlerin devamı ve istikrarı için Ak Partiye oy vermelerini bekliyoruz’ ‘dedi



Ak Parti Tosya ilçe başkanı Naci Küçükmorkoç ve partililerle ile kısa bir görüşme yapan Mustafa Gökhan Gülşen ilçeden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim