Ak Parti olağan kongresinde seçilen Ilgaz ilçe Başkanı İsmail Akbak ve yönetim kuruluna, Milliyetçi Hareket Partisi Ilgaz İlçe Başkanı Mustafa Yazıharman, Belediye Başkanı Arif Çayır ve Belediye encümen üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular



Cumhuriyet Meydanın da bulunan Ak Parti binasına gelen MHP heyetini, Ak Parti ilçe Başkanı İsmail Akbak ve yönetim kurulu üyeleri İl Genel Meclis üyesi Harun Tosyalıoğlu karşıladı. Samimi bir ortamda geçen ziyarette çaylar içildi, sohbetler yapıldı. Ilgaz’ın anahtar sorunlarına çözüm yolları arandı. Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Akbak ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek”Biz hizmet için elimizden geleni Ilgaz için yaparız”dedi. Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır’da birlik beraberlik mesajı vererek”ayrı, gayrı değiliz hepimiz biriz”dedi.

Kaynak :www.ilgazajans.com

Aynı dönemlerde Olağan kongrelerini yapan Tosya Milliyetçi Hareket Partisi ve Tosya Ak Parti teşkilatlarının ve AK Parti ilçe başkanı Metin Ekşi ile MHP İlçe başkanı Muvaffak Etyemez'in nezaket ziyaret tarihleri seçmenler tarafından merak edilmektedir.

 Edinilen bilgilere göre iki parti arasında en kısa zamanda yapılacak hayırlı olsun ziyaretlerinin basın araçılığı ile vatandaşların bilgilendirileceği ifade edildi.

Editör: TE Bilisim