SEDAT AGACIKOĞLU

TOSYA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tosya İlçe Başkanlığınca istişare toplantısı düzenlendi.

MHP Tosya İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İstişare toplantısına İl Başkanı Yüksel Aydın, MYK üyesi Tarık Ziya Çağılcı, İlçe Başkanı Dündar Özurgancı, Tosya Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil ve çok sayıda partili katıldı.

İstişare Toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ı-okunması ile başladı. Toplantı öncesi partililere yemek ikramı yapıldı. Toplantı da kısa bir konuşma yapan MHP Tosya İlçe Başkanı Dündar Özurgancı katılımlarından dolayı tüm partililere ve misafirlere hoş geldiniz diyerek teşekkür etti. Daha sonra söz alan MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın seçimler öncesi Kastamonu ve Tosya Siyasetini değerlendiren çarpıcı ve dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

MYK Üyesi Tarık Ziya Çağılcı partililere yaptığı konuşmada 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimlerinde görev yapacak sandık görevlilerine seslenerek dikkatli olmalarını istedi.

Son olarak konuşma yapan MHP Tosya Belediye Başkanı Adayı Volkan Kavaklıgil son günlerde ilçede yaşanan siyasi gelişmelere ve mevcut Belediye Başkanının seçime kısa süre kala yaşadığı seçim stresine vurgu yaparak sakin olmasını ve kendisine sorulan sorulara cevap vermesini istedi.

MHP Tosya İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısı katılımcıların ve partililerin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim