MHP Tosya İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez‘in Belediye Başkan aday adaylığı dolayısıyla ilçe Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Dündar ÖZURGANCI MHP Tosya İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

MHP Tosya İlçe Başkanı Mustafa Dündar Özurgancı yaptığı açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Başkanımız Sayın Muvaffak Etyemez, Tosya Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştur. İlk günden beri görevini layıkıyla yürüttüğü İlçe Başkanlığı görevinden ayrılmıştır. Partimizden aday olan her biri birbirinden kıymetli aday adaylarımıza başarılar diliyoruz. Sonuca ulaşma noktasında birlik ve beraberliği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Önümüzde önemli bir seçim var. Bundan sonraki süreçte tüm hemşerilerimizle sıcak diyaloglar kurmak suretiyle onların meselelerini, sevinçlerini, beklentilerini her ne varsa ortak akıl neyi gerektiriyorsa onu yapmak suretiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Tosyalı hemşerilerimizi anlıyoruz ve biz hayallerini mutlaka gerçekleştireceğiz. Genel merkezimiz tarafından Adayımızın açıklanmasıyla birlikte çalışmalara hızlı bir şekilde start verip, tüm hemşerilerimize ulaşmayı hedefliyoruz. Hepimiz biriz ve beraberiz. Ulaşmadık vatandaşımızı bırakamayacağız. Daha güzel bir şehirde yaşayabiliriz. Halkımızın sorunlarını dinleyerek ve birlikte mücadele vererek, Tosya için ne gerekiyorsa yapacağız.

Tüm hemşerilerimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyor, herkese teşekkür ediyorum.

Editör: TE Bilisim