MHP Tosya İlçe Başkanlığı olarak, darbe zihniyetini kabul etmediğimiz gibi bu bahaneyle ülkeyi kaos ortamına sürüklemeye çalışanların da karşısındayız. Bu alçaklığı yapan dar beyinli “darbeciler” ile tatbikat yapıldığı söylenerek kışlalarından çıkartılan, olan bitenden habersiz kahraman Mehmetçiklerimiz birbirinden ayrılmalıdır. Şüphesiz bu ayrımı yapacak olanlar ise siyasiler ve sivil irade değil, milletimiz adına yargılama yapan hukuk makamlarıdır. Dolaysıyla, üç beş vatan haininin yaptıkları kesinlikle Türk Askeri’ne mal edilmemeli, ordu millet anlayışımızın yok edilmesinin önüne geçilmelidir. Özellikle de, mahkemeler yerine sokakta sözde adalet hevesiyle “Mehmetçik”e kin kusmaktan, intikam bahanesiyle gerçekleştirilen saldırılardan bir an evvel vazgeçilmelidir.

Bunlarla birlikte, “Bozkurt” işareti yaparak Ülkücüleri ve Ülkü Ocakları’nı itibarsızlaştırmaya çalışan, kutsalımız olan askere ve polise karşı olduğumuz izlenimi oluşturma çabasına girenlere paye verilmemelidir.

Toplumsal gerilimin had safhada olduğu bu süreçte, milletimizi birliğe, berberliğe, hoşgörü ve anlayışlı davranmaya davet ediyor, yaşanan gelişmelerin yakından takip ettiğimizi belirtmek istiyoruz.

İnanıyoruz ki, milletimiz bu badireyi de atlatacak, nifaklara kapılmayarak birlik ve beraberlik içerisinde, içteki ve dıştaki düşmanlarımıza gereken cevabı verecektir. Cesaretinden emin olduğumuz Türk Milleti, kardeşlik içerisinde dirayetini muhafaza ederek, bu konudaki gayret ve kararlılığını ortaya koyacaktır.
Bu vesileyle yaşanan acı hadiselerde canlarını yitiren şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Cenab-ı Hak’tan bizlere başka acı yaşatmamasını, milletimizi akan gözyaşlarını dindirmesini niyaz ediyorum.

 Şüphesiz bu süreçte tüm Ülküdaşlarımız, Türkiye’de kaos umanların heveslerini kursağında bırakmak adına temkinli, tedbirli olacak ve sağduyusunu sürdürecektir. Ülkücüler bugüne kadar olduğu gibi kaynağını bilmedikleri, kendi tasarrufları olmayan hiçbir organizasyonun içinde olmayacaklardır.

MHP Tosya İlçe Başkanı
Muvaffak ETYEMEZ

Editör: TE Bilisim