Milliyetçi Hareket Partisi’nin Değerli Yöneticileri, Kıymetli Basın Mensupları

Birlikte Yaşadığımız, Ekmeğini Yediğimiz, Suyunu İçtiğimiz Ve Aynı Havayı Teneffüs Etmekten Şeref Duyduğum Hemşerilerim.

31 Mart 2019 Tarihinde Yapılacak Olan Mahalli İdareler Seçiminde Mensubu Olmaktan Gurur Duyduğum Şubat Ayında 50. Yılını Tamamlayacak Olan, Milletimizin Göz Bebeği, Haklı Gururu Milliyetçi Hareket Partisi’nden Tosya Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurumu Yapmış Bulunmaktayım.

Hepinizin Malumu Ama Yine De Kendimi Tanıtmakta Fayda Var. İsmim Muvaffak Etyemez 1961 Tosya Doğumluyum. İlk Ve Orta Öğrenimimi Tosya’da Tamamladım.Genç Yaştan İtibaren Milliyetçi Ülkücü Hareket İçerisinde Değişik Görevler Üstlendim.12 Eylül Öncesinde Tosya Ülkücü Memurlar Derneğinde Eğitim Sekreteri Olarak Görev Aldım.1995-1998 Yılları Arasında Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Teşkilatında Yönetim Kurulu Üyelği Yaptım.2014 Yılında Yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Oldum.23 Kasım 2014 Tarihinden İtibaren De Teşkilatımızın Teveccühü İle Mhp Tosya İlçe Başkanı Görevine Seçildim.

26 Mart 2017 Tarihinde Olağan Kongremizde Teşkilatımızın Takdirleriyle 2. Kez İlçe Başkanı Olarak Seçildim.2015 Ve 2018 Yıllarında Yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Olağan Kongrelerinde İlimizi Ve İlçemizi Temsilen Üst Kurul Delegeliği Yaptım.

Bugün De Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan Aday Adaylığımı; Halkımızın, Teşkilat Yöneticilerimizin, Belediye Meclis Üyelerimizin Ve Eski Teşkilat Başkanlarımızın Israr Ve Talebi Doğrultusunda 8 Aralık Cumartesi Günü Parti Genel Merkezimize Giderek Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz Bey Ve Hareketimizin Lideri Sayın Devlet Bahçeli Bey’le Görüşerek Başvuru Evraklarımızı Teslim Ettik.

Biz Mhp Olarak 31 Mart Seçimlerinde Tosya’da Belediyeyi Tekrar Kazanma Arzusuyla Yola Çıktık. Çalışmalarımız Neticesinde De Bunu Başaracağımızdan Eminiz. Çünkü Tosya’da Belediye Hizmetleri Dumura Uğramış Vaziyette Olup Bu Yönetim Ve Yöntemle Üçüncü Bir Dönemi İlçemizin Kaldıramayacağı Açık Ve Nettir. Artık Tosya’mızın Tahammülü Kalmamıştır. İlçe Başkanı Olduğum 4 Yıllık Süre İçerisinde Memleketimizi İlgilendiren Sorunların Takipçisi Olduk. Eleştirilmesi Gereken Noktada Gerekli Eleştiri Ve Uyarılarımızı Yaptık. Bizler Tosya’mızı Bir Adım Daha İleriye Götürme İstek Ve Arzusuyla Bir Yola Çıkmış Bulunuyoruz. Ülkemizin İçinde Bulunduğu Ekonomik Buhran İlçemizde Yaşayan Vatandaşlarımızı Da Etkilemektedir. Bizler Mhp Olarak “Üretken Belediyecilik” Anlayışıyla Stk’larımız, Kamu Kurum Ve Kuruluşlarımız, Meslek Yüksekokulumuz Ve Halkımızın Da Katılımlarıyla Bir Bütün Halinde Çalışarak Memleketimizi Daha Yaşanabilir, Mamur Ve Huzurlu Bir Kent Yapma Gayretinde Olacağız.

Değerli Basın Mensupları Kıymetli Arkadaşlar.

Bizim Stratejilerimizden Biri De Birlikte Yönetmektir.İşçisi – Memuru, Kadını- Erkeği, Genci – Yaşlısı, Zengini – Fakiri, Esnafı – Çiftçisi İle Tosya Yı Bir Bütün Olarak Ele Alıp Topyekün Hareket Edeceğiz. Yapacağımız İşleri Hakımıza Danışarak Ve Onların Da Fikrini Alaak Yapma Noktasında Gayret Göstereceğiz.O Partili Bu Partili Diye Kimseyi Ayrıştırmadan Herkesin İsteği, Arzusu, Talebi, Önerisilerini Dikkate Alacağız.

İlçemizin Problemleri Yine Değerli Tosyalı Hemşehrilerimizin Düşünceleri Kulak Ardı Edilmeden Çözülecektir.Sonuçta Bu Memleket Bizim Hep Birlikte Yaşıyoruz.

Tosyamızın Sorunlarını Biliyoruz.

Allah Nasip Eder Halkımız Da Bizleri Desteklerse Belediye Başkanı Olduğumuzda Hep Birlikte Bu Problemleri Aşacağız.Geçmiş Dönemlerde Tosyamıza Hizmet Etmiş Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclisi Üyelerimize, İl Genel Meclisi Üyelerine Belediye Personellerimizin Vefat Edenlere Allahtan Rahmet, Hayatta Olanlara Da Sağlıklı Ve Uzun Ömürler Diliyorum.Aldığımız Bu Kararın Ülkemize, Milletimize, Tosyamıza Ve Partimize Hayıtlı Olmasını Diliyorum.Mhp Ve Diğer Partilerden Aday Adayı Olan Arkadaşlarımıza Da Başarılar Diliyorum.

Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür Eder Saygılar Sunarım.

Editör: TE Bilisim