SEDAT AĞACIKOĞLU 
  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesinde,MHP Kastamonu Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Emin Çınar, MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin, MHP İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez partililer Tosya'da seçim çalışmalarına devam etti.


Kastamonu halkına en iyi hizmeti aabilmek için oy istediklerini söyleyeyn MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar ve Milletvekili adayı Hayati Hamzaoğlu ilkönce yagın faciası yaşayan Ekincik köyünü ziyaret ettiler.Köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Emin Çinar yangında mağdur olan çiftçi kardeşlerime geçmiş olsun diliyorum dedi.7 Haziran seçimlerinin öneminin altını çizen Ein Çınar ''Allah nasip ederse, 7 Haziran’da da yapacak tek bir şey kaldı. Türkiye’yi bölmek isteyenlere, milli değerlerimizi üniter devlet yapımızı yıkmak isteyenlere, sesimizi  Tosya'dan ,Kastamonu’ya ve tüm Türkiye’ye duyurmuş olacağız''dedi.




Ekincik köyünden ayrılan partililer daha sonra Tosya Hayvan Pazarını ziyaret ederek burada ticaret yapan büyükbaş hayvan tacirleri ile sohbet ettiler.Türkiye'nin tarım ve hayvancılık alanında ki sorunları dinleyen Emin Çınar iktara geldikleri zaman bu sorunlara ivedi olarak çözüm bulacaklarını söyledi.Emin Çınar ve Hayati Hamzaoğlu ziyaretlerine Tosya Metal Sanayi sitesinde devam ederek vatandaşların dertlerine dinleyerek 7 Haziran seçimlerinde destek istediler.






Editör: TE Bilisim