Toplantıda konuşan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen;

“Bu gün üç milletvekili adayı, il başkanımızla birlikte Kastamonu il teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, tüm teşkilatlarımızla Tosya’da seçim çalışmalarımızı başlattık. Bu dönem AK Parti genel merkezi 30 aday adayı içinde üçümüzü uygun gördü. Bu liste önce memleketimize sonra Kastamonu’ya ve ilçelerimize hayırlı uğurlu olsun.

140 BİN BİZİM İÇİN ÜST SINIR 138 BİN OY 3-0 YAPAR

Tosya her zaman AK Parti’ye güçlü destek veriyor ve bizimde çok güzel hizmetler yaptığımız bir ilçe. Bu gün yaptığımız ziyarette Tosya’dan yine o pozitif enerjiyi aldık. Zafer Nalbantoğlu kardeşim bir önceki seçimlerde gene 3.sıra adayımız olarak seçimlere katılmıştı. Ancak geçen seçimde bazı belediyelerin özellikle Kastamonu belediyesinin bizde olmaması sebebiyle de biz 3-0 gerçekleştirememiştik. Fakat bu seçimde 2011 seçimlerine göre çok daha avantajlıyız. 2014 seçimlerinde merkez belediyesi başta olmak üzere büyük belediyelerin tamamını biz aldık. Şu anda Kastamonu nüfusunu şehir merkezlerinde yaşayan nüfusun %90’ı Ak Parti’li Belediyeler tarafından idare ediliyor. Bu dönem çok daha güçlüyüz. Herkes bilsin ki özellikle Tosyalı kardeşlerimiz birlik beraberliğimizle inşallah bu sefer 3-0 sağlayacağız.

BİZİM 3.SIRADAKİ ADAYIMIZIN SEÇİLME İHTİMALİ MHP’NİN 1.SIRADAKİ ADAYDAN DAHA FAZLA

Bizim üçüncü sıramızdaki adayımız Zafer Nalbantoğlu’nun seçilme ihtimali MHP deki 1.nci sıradaki aday Emin Çınar’dan çok daha güçlüdür. Bırakın birinci sıraya yazmayı başka partiler listelerinde Tosyalı hiç kimseye yer bile vermemişlerdir. Bu gün yaptığımız ziyaretlerde Tosyalı seçmenlerden ufak tefek sitemler ve şikâyetler aldık. Ama Tosyalı kardeşlerimiz diğer parti listelerine bakarsa Tosyalı bir adayın olmadıklarını görecekler. Biz tarlada izimiz olduğuna harmanda da yüzümüz olduğuna inanıyoruz.  Tosyalılar bize destek verdiler biz Tosyalıları mahcup etmedik, etmeyeceğiz.

MHP MİLLETVEKİLİ EMİN ÇINAR BEYE ARTIK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

2001 seçimlerinde biz 130 Bin oy aldık MHP 53 Bin oy aldı. Aslında MHP’nin Kastamonu’da oy aranı 40 ile 43 Bin arasında.2011 yılında ki bazı özel durumlar, terör olayları MHP oylarının o dönemde artmasındaki en önemli etken. Biz CHP den oy almayacağız biz 2011 yılında MHP’ye giden 8 bin fazla oyu geri alacağız. Bunu aldığımız zaman sonuç otomatikman 3-0 olacak.2011 yılı seçimlerinde Kastamonu ve Tosya Belediyesi MHP’sinde idi. Bunlar o dönem onların yelkenlerini şişiren faktörler oldu. Onlar aslında sonucu şimdiden biliyorlar Milletvekili seçilme noktasında Emin beyin Zafer Bey kadar şansı yok. Bırakın gerideki adayları biz zaten onları saymıyoruz bile. Emin bey bir dönem milletvekilliği yaptı kendisine Teşekkür ediyoruz. Mutlaka Kastamonu’ya faydalı olduğuna inanıyordur.

MHP MİLLETVEKİLİ EMİN BEYİN 3-0 OLMAZ İDDİASI HAVADA BİR İDDİADIR.

Eğer biz Cumhurbaşkanlığın daki başarımız devam ettirirsek 3-0 olmama gibi bir durum olmaz. Tekrar dan Emin beye bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun ama artık 7 Haziran’dan sonra Kastamonu’ya Zafer Nalbantoğlu temsil edecektir.

Editör: TE Bilisim