MHP Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, Cumhur ittifakına destek talebinde bulunarak; “MHP olarak; vatanımızın, milletimizin ve devletimizin yanındayız.” dedi.

Kastamonu’da sahaya hızlı bir şekilde inerek seçim çalışmalarına başlayan MHP milletvekili adayları, ülke üzerine oynanan oyunları deşifre ederek Cumhur İttifakına destek istiyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsmail Sarıoğlu, milletvekili adayları beraberinde teşkilat üyeleri ile birlikte Araç, İhsangazi, Abana ilçeleri ile şehir merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı yaptığı ziyaretlerde 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin bekası için taşıdığı öneme dikkat çekti. Cumhur İttifakı’nın öneminin halka anlatılması gerektiğine işaret eden İbrahim Maşalacı MHP olarak ellerini taşın altına koyduklarını, Türkiye ve millet üzerinde oynanan tüm oyunları bozmaya kararlı olduklarını söyledi.

“CUMHUR İTTİFAKI, TÜRKİYE'NİN İSTİKLALİNİ VE İSTİKBALİNİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDE TUTAR”

Tüm vatandaşlarla bir araya gelme gayretinde olduklarını kaydeden Maşalacı, bir araya geldiği vatandaşlarla Cumhur İttifakı hakkında konuştu. Cumhur İttifakını vatandaşların Yenikapı'da kurduğunu ifade eden Maşalacı: “Vatandaş Yenikapı'da bu görevi bize tevdi etti. Vatan bilinci ile olaya yaklaşmamız gerekir. Bu yalnızca sıradan bir seçim değil, devletimizin bekasını ilgilendiren bir konudur. 7 Ağustos Yenikapı ruhu da bunun başlangıcı oldu. Cumhur İttifakı kısa vadeli siyasi hesapların çok ötesinde 'önce Türkiye' diyen bir yaklaşımla kuruldu. Cumhur İttifakı, Türkiye'nin istiklalini ve istikbalini her şeyin üstünde tutan bir anlayışla, güçlü ve istikrarlı bir parlamento yapısının oluşturulması için kuruldu. Bizlerin mecliste güçlü olması, sesinin gür çıkması gerekir. Bu nedenle desteklerinizi bekliyoruz" diye konuştu.

MİLLİ VE AHLAKİ DURUŞ

Mecliste güçlü bir parti olmaları halinde ceza kanununda gerekli düzenlemeleri yaparak kader kurbanlarına af çıkaracaklarını ifade eden Maşalacı: “Bunun için Milliyetçi Hareket Partisi'nin Mecliste sandalye sayısını artırması gerekir. Seçmenin de bu ülkenin çimentosu olan MHP'yi sandıkta desteklemesi gerekir. Cumhur İttifakı, sadece bir seçim ittifakı değildir. Türkiye'ye yönelik iç ve dış kaynaklı, hasmane girişimler karşısında milli ve ahlaki duruş ve bu çerçevede sürdürülecek tarihi bir birlikteliktir” şeklinde konuştu.

“DEVLETİN BEKASI VE ORTAK AKLIN KULLANILMASI NOKTASINDA TÜRK MİLLETİNE SÖZ VERİYORUZ”

Maşalacı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Cumhur İttifakı, Türkiye'yi hedef alan saldırılar karşısında parti çıkarları ve günlük siyaset hesapları yapmaksızın ortak bir duruş ortaya koymaya ve Türkiye'yi zayıflatarak uluslararası operasyonlara açık hale getirmeye yönelik her türlü faaliyetin karşısında yer almaya kararlıdır. Türkiye’de içte ve dışta oluşturulmuş belli çevreler, Türkiye’nin istikametinin farklılaştırmak, elde edemedikleri o amaçlarına ulaşabilmek için hala çaba sarf ediyorlar. MHP, 15 Temmuz öncesinde söylediği gibi gerçekleri görerek kendi bünyesindeki sıkıntıları aşmıştır. Devletin bekası ve ortak aklın kullanılması noktasında, Kastamonu başta olmak üzere, büyük Türk milletine söz veriyoruz. MHP daima devrede olacaktır. Endişeleri olmasın. 15 Temmuz gecesi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği dik duruşu, MHP’nin mümessilleri her şartta mutlak surette ortaya koyacaklardır. “Cumhur İttifakı ile Seçimi inşallah başarıyla ve zaferle tamamlayacağız. Davamızın her zaman peşindeyiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimiz her zaman daim eylesin. 15 Temmuz gecesini unutturmamak hepimizin vebali hepimizin sorumluluğudur. Cumhur İttifakının karşısında duranlar Haçlı İttifakıdır. Hatta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin deyimiyle Bizans kalıntılarıdır. MHP seçilmiş Hükümetin yanında durmuştur. MHP doğru yerdedir, evlatları doğru yerde konumlanmış Türk milletine sadık, Türk milletine vefalı bir şekilde siyasetini yürütüyor.”

“YAPACAKLARIMIZ DEVLET SÖZÜ’DÜR”

Devlet ve millet için yaptıklarının yapacaklarının teminatı olarak gördüklerini vurgulayan MHP Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerekli çoğunluğu sağladığımızda ekonominin ihtiyacı olan yapısal reformların hızla gerçekleştirilmesi, tüketici kredisi ve kredi kartlarından kaynaklı borç ve yüksek faiz sarmalındaki vatandaşlarımıza adil yapılandırma için çalışacağız. Esnafın ve çiftçinin vergi ve prim yükünün hafifletilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Esnaf ve sanatkarların geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı getireceğiz. Avm yasasının yeniden düzenlenmesi, zincir marketlere yönelik önlem alınması ve belediye işletmeciliğinin yeniden düzenlenmesi için ilgili yasaları çıkaracağız. Staj ve çıraklık sürelerinin emeklilik hizmetine sayılma için kanun çıkaracağız. Yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımıza vergisiz akaryakıt vereceğiz. Şoför esnafımıza yıpranma payı hakkı vererek erken emekli olmalarına imkan tanıyacağız. Yapacaklarımızın hepsi Devlet Sözü’dür ” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim